Pokazuje rezultate 1 do 50 od 313

Tema: London

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Cure evo me, imali smo nakon povratka neke proslave za vikend pa nikako se dočepat kompa.
    ukratko bilo je odlično, uživali smo, vaši savjeti su nam jako pomogli.

obišli smo manje-više sve kako smo i planiali sve te glavne znamenitosti u centru (big Ben, Westminster, Buckingham), Picadilly-Oxford-Regent street, Soho, Carnaby street, Greenwich, vrlo detaljno obišli Science Museum i Prirodoslovni muzej , sve velike parkove (Greenwich, St, James, Green, Hyde Park), Royal Albert Hall, čuda moderne arhitekture, puno toga vidjeli i što nismo planirali jer je bilo usputno.

smještaj nam je bio odličan za preporučiti, inače cijeli Greenwich mi je super kvart (Mojca thanx).

Djeci se sve bilo fora i zabavno, za predahe smo se vozili u double deckerima, uvijek 2. kat ista pozicija prvi red s najboljim pogledom

Jedan dan smo čak otišli s linijom 9 pa kud nas odveze, otkrili neki divan kvart (mislim Angel tako se zvala stanica). Neka mjesta smo dva puta čak posjetili.

imam novost Oysterom se najnormalnije vozi s Gatwicka vlakom onim Gatwick Expressom (8 funti), Oyster mi je pravo otkriće i odlična stavr odmah smo stavili po 30 funti svaki od nas i udri, provlačili na sve strane, jako puno smo se vozili a nakon onog dnevnog limita od 6,6 funti se više ne naplaćuje.

Uspjela sam ubacit u raspored čak i trening trčanja po Greenwich parku (a i muž)

bilo je fantastično, pitajte ako imate još kakvih pitanja, sad sam u žurbi. i hvala svima još jednom puno
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 14.05.2017. at 23:09

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •