Avion odličan prostran, nekih cca 240 mjesta (ne sjećam se točno al baš smo bili brojali redove), ima baš fino mjesta za noge, više nego u ostalim niskobudzetnim kompanijama. Krcat je bio u oba smjera. Obavezno nosit ručnu prtljagu jer im je ona za avion preskupa, to su nam rekli i na aerodromu da su niskobudzetna kompanija s najvišiom cijenom naplate prtljage za u avion (nisam zapamtila brojke al lako zguglalate).
No kako je avion bio pun, ionako nam je rućna prtljaga otišla na avion, samo besplatno i tako u oba smjera.
Cijena za jedno u oba smjera je bila 600 kn. Fakat povoljno a letjeli smo u normalno doba iz Zagreba/Londona, što je meni bilo bitno radi djece.
Cure nešto ste krivo povezale, pisala sam vam već prije da nas je noćenje došlo samo 60 EUR za nas 4. Kao i apartman na Silbi gdje ljetujemo. To je fakat povoljno a kvart je divani dobro povezan. Javni prijevoz i je za 10. Prazne vam koševe za smeće svaki dan i donose čiste ručnike.
Nisam uopće gledala koje datume (bit će predbožićne) sam stavila dok sam vam tražila link za smještaj, htjela sam da vidite slikice. Vrt mi je posebno bio drag
![]()