Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
ova avio kompanija je bila OK? kak je s prtljagom? Samo ručna ili?
Avion odličan prostran, nekih cca 240 mjesta (ne sjećam se točno al baš smo bili brojali redove), ima baš fino mjesta za noge, više nego u ostalim niskobudzetnim kompanijama. Krcat je bio u oba smjera. Obavezno nosit ručnu prtljagu jer im je ona za avion preskupa, to su nam rekli i na aerodromu da su niskobudzetna kompanija s najvišiom cijenom naplate prtljage za u avion (nisam zapamtila brojke al lako zguglalate).
No kako je avion bio pun, ionako nam je rućna prtljaga otišla na avion, samo besplatno i tako u oba smjera.

Cijena za jedno u oba smjera je bila 600 kn. Fakat povoljno a letjeli smo u normalno doba iz Zagreba/Londona, što je meni bilo bitno radi djece.

Cure nešto ste krivo povezale, pisala sam vam već prije da nas je noćenje došlo samo 60 EUR za nas 4. Kao i apartman na Silbi gdje ljetujemo. To je fakat povoljno a kvart je divan i dobro povezan. Javni prijevoz i je za 10. Prazne vam koševe za smeće svaki dan i donose čiste ručnike.

Nisam uopće gledala koje datume (bit će predbožićne ) sam stavila dok sam vam tražila link za smještaj, htjela sam da vidite slikice. Vrt mi je posebno bio drag