Pokazuje rezultate 1 do 50 od 313

Tema: London

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj In love prvotno napisa Vidi poruku
    Dok smo u Londonu bi isli na neki musical...Zna mozda netko neko stranicu gdje se mogu kupiti jeftinije karte? Dali mozda postoji neki last minute pa jeftiniji?
    I koji musical preporucujete?
    Mi smo išli gledati našu Zrinku. To smo online kupili, ali zapravo imaš tamo na ulici kiosk gdje možeš doći last minute i dobiti karte dosta povoljnije, samo onda ne možeš baš birati sjedala. Mi smo tako pogledali Mišolovku. E sad sam ja zaboravila gdje je točno taj kiosk, ali tamo je negdje, vidi se Ali se može dogoditi i da ništa ne nađeš od karata.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo išli gledati našu Zrinku. To smo online kupili, ali zapravo imaš tamo na ulici kiosk gdje možeš doći last minute i dobiti karte dosta povoljnije, samo onda ne možeš baš birati sjedala. Mi smo tako pogledali Mišolovku. E sad sam ja zaboravila gdje je točno taj kiosk, ali tamo je negdje, vidi se Ali se može dogoditi i da ništa ne nađeš od karata.
    Koliko se ja sjećam kiosk je bio na Leicester Square-u. Ali mi nismo na njemu uspjeli naci nešto dječje a da bude u naših pet dana.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •