Hvala, cure, bebica od mjesec i pol mi se čini premala da bih joj uskraćivala jedino što je može utješiti, a opet stvarno puno sisa preko dana i isti ritam noću je potpuno iscrpljujući. I noćas smo imali dobru noć, buđenje svaka tri i pol sata, nadam se da će se naviknuti na dulje spavanje u komadu.

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
vikki čestitam! Nisam nigdje pročitala da si rodila, a što se tiče ovog cuclanja i meškoljanja ja se uvijek po tome ravnam da je gladan jer sam tako negdje pročitala možda i tu na rodi i onda mu dam sisu, kako onda to tumačiti, što je na kraju ispravno čekati da se rasplače? Nama su se dosta prorijedila noćna dojenja za razliku od ranije premda mu ja nisam ništa uskraćivala, jedino se noćas češće budio ali je jako kratko jeo i onda je začas opet bio gladan
Hvala, Mimi, po tom sam se i ja ravnala, ali sam nedavno skužila da on zapravo u snu kmeči i cucla, nije budan. I to nakon što sam par puta na kmečanje upalila noćnu lampu, otišla u wc malo izdojiti prepunu sisu, a kad sam se vratila niti je kmečao niti cuclao prstiće, nego spavao. Onda mi je tek palo na pamet da nije gladan, nego ga muče grčevi i vjetrovi pa stenje i odmah stavlja ruku u usta, a kad uspije prducnuti, umiri se I cijelo se to vrijeme zapravo ne budi.