Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1433

Tema: Brak je OUT? Nije, nije...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj alga prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ne radi se o tome, naravno da imaju odnose, to je i njihovo pravo, govorim o tome da djeci sigurno nije drago da ih se i pri tome drži za ruku. Treba poštovati i njihovo pravo na privatnost i samostalnost a ne biti control freak njihovog seksualnog života. Mislim, ok, ako dijete želi razgovor, ali zar nije razumljivo da žele imati odnose sami, na miru, bez da ih roditelji gledaju? Ubi mama romatniku…
    Ne kuzim. Roditelji uzmu dijete za jednu ruku , a njegovog partnera za drugu. Odvedu ih u sobu , pokazu na krevet i kazu :" samo vi ispunite svoje potrebe djeco. Mi cemo biti pred vratima."
    I prije izlaska im tutnu kutiju sa kondomima u ruku.

?

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ne kuzim. Roditelji uzmu dijete za jednu ruku , a njegovog partnera za drugu. Odvedu ih u sobu , pokazu na krevet i kazu :" samo vi ispunite svoje potrebe djeco. Mi cemo biti pred vratima."
    I prije izlaska im tutnu kutiju sa kondomima u ruku.

?
    Da, karikirano, ali tako nekako shvaćam neke postove ovdje kada se stavim u kožu 18-godišnjaka. Mama kaže- nemoj sine po svuda, za ispunjavanje potrebe- evo ti krevet. Daj mama pusti me da živim. Sorry, MOJE OSOBNO poimanje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •