naplavomzalu prvotno napisa
Je izjadnačene su ako se nitko na uhvati osporavat. Bračnu baš nije lako osporiti. Moj susjed je živio 11 godina sa nevjenčanom suprugom. Umro je prošlo ljeto. Nemaju djece, počeli su vezu kad su već bili blizu 60. On se čak htio oženiti, ne znam zašto se ona tome protivila. I naravno kako su ostale dvije kuće, velike vrijednosti i ušteđevina sjatili se njegovi prvi rođaci, pošto nema živućih braće i sestara ni nećaka i tvrde da je ona njemu bila njegovateljica te joj je on svih ovih 11 godina plaćao, a ne supruga. Naravno ima i ona svjedoke, ali se to eto već mjesecima proteže po sudu, ona živi u strahu da će morati van iz kuće, a doslovno može samo na ulicu i umjesto 4000 kn njegove mirovine živi od niti 1000 svoje. Moja svekrva je nakon dva mjeseca već dobila muževu hrvatsku i inozemnu mirovinu.
Tako da, sve je to u teoriji isto i prava su ista dok se ne dogodi komplikacija, onda se vidi da taj potpis u maticara zlata vrijedi.
Ja sam se udala jer sam htjela biti u braku i vjenčanje i sve što ide s tim, ali da i nisam mislim da bi u nekim godinama otišla s mužem to obaviti makar nitko ne znao upravo zbog ovakvih situacija.