Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1433

Tema: Brak je OUT? Nije, nije...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Sad ću im i ući u kuću koju su htjeli prodati još za života supruga, ali nisu mogli kad nije 1/1 i nikad neće ni biti.
    Bok Tanči, žao mi je da te melje... sigurno ti je dosta svega...

A jel' se mogu oni odreći od dijelova oba stana, a ti se odrekneš dijela kuće?

Ne znam točno sve detalje, ali želim reći da se svako odrekne nečega u korist suprotne strane, pa da se mirno 'raziđete', da se ne povlačite po sudovima godinama?

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj lola_34 prvotno napisa Vidi poruku
    Bok Tanči, žao mi je da te melje... sigurno ti je dosta svega...

A jel' se mogu oni odreći od dijelova oba stana, a ti se odrekneš dijela kuće?

Ne znam točno sve detalje, ali želim reći da se svako odrekne nečega u korist suprotne strane, pa da se mirno 'raziđete', da se ne povlačite po sudovima godinama?
    Lola,
    umirao je danima, tjednima, mesecima...
    Zvala sam ih da ga dođu vidjeti i ajde, došli su.
    Sin se nije ni približio krevetu, a kći je samo plakala. Ok
    Bili su 10 minuta. Donijeli kavu za tatu iako sam im rekla da on ništa ne jede, ni ne pije osim vode i infuzije.
    I iza toga muk. 7 dana muk. Da bi navečer dan prije nego je preminuo došla poruka na njegov mobitel, citiram: "kak je?"
    Ja sam tu poruku vidjela sutradan i odgovorila: preminuo u 12:10. On ju nije vidio.
    Ne znam ni kome je bila namijenjena, ni zašto.
    Tko se točno trebao dopisivati s njom preko njegovog mobitela, avidjela ga je da ne može, da ne vidi...
    Iza toga opet muk do ujutro.
    Tada je nazvala našu kći, njenu polusestru i pitala jesmo li ih napisali na parti?
    Samo to joj je bilo bitno.
    E pa nismo.
    Trebam li napisati zašto?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •