Ja mislim da cvijeta ima point. Dok sve štima, isto je (nakon tri godine, ili djeteta). Ako veza prestane štimat, čini se da postaje kompliciranije nego s dokumentom.
Ja mislim da cvijeta ima point. Dok sve štima, isto je (nakon tri godine, ili djeteta). Ako veza prestane štimat, čini se da postaje kompliciranije nego s dokumentom.
Naravno, ima puno romantike u stavu "ne treba nam papir". (Nisam ironična, ako tako zvuči.)
Ja isto nikad nisam maštala o vjenčanju niti o vjenčanici. Kad u američkim filmovima to kažu kao činjenicu (da svaka curica o tome oduvijek mašta), meni od kolutanja samo što ne ispadnu oči. Zapravo, iznimno sam zaljubljive prirode i uglavnom sam maštala o ljubavi. Brak mi je tu bio samo smetnja, jer moja mašta se nije zadržavala na jednoj ljubavi tijekom života.
Ha,ha,ha
U dobi od 21 godinu imala sam seficu koja je volela proricanje buducnosti ( ne pitajte) i tako je meni jednom prilikom njezina gospoda pogledala sto me ceka .
i kaze ona meni vidim ti ranu udaju iz ljubavi . Pa to je rano , vicem ja .
vidite li jos koji brak u zivotu , pitam ( a sto drugo mi preostaje ako se udam rano )?
kaze ona - vidim .
Naculim ja usi .
-vidim jos jedan , ali sa ovim istim ako se rastanete. Pa je bolje da se i ne rastajete ako dode do krize .![]()
Posljednje uređivanje od sirius : 19.09.2013. at 10:29
A meni to uopće ne zvuči nužno romantičnije...
Ako gledamo s druge strane, romantičnije je napraviti neki ritual, nešto simbolično gdje ćeš okupiti ljude koje voliš i napraviti nekakvo "obećanje", mogli bismo reći i leap of faith...
Ali sve je to zapravo trla baba lan, zato ni meni nema smisla ovo "svatko ima pravo izabrati svoj put", jer put je zapravo isti, ovo su mi sve onako, mašnice sa strane.