Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1433

Tema: Brak je OUT? Nije, nije...

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    da, i ina ima point.
    ne mislim na massaie, šta mi znamo o massaima u africi, pusti njih sad. govorimo o ovim našim, običnim vezama.
    na ovo sam mislila jen.
    ako imaju sve to zajedničko, onda im je svejedno jesu li ili nisu u braku.
    Pa relativno i je, that's the point. To jest... meni je to oko braka i papira bila nevažna smetnja, nisam htjela neke cirkusarije koje me stvarno smetaju, ali sam otrpila (tipa ono vrčenje noža u onom loncu što ima tu po svadbama) ili da mi sviraju otvor' ženo kapiju (a ipak jesu, ali dobro, već sam bila nacrvcana /razgaljena pa ajde, nema veze).

Da je društvu ful svejedno (da je brak ful jednak ovom nečem drugom, ma kako se zvalo), mi se ne bi ženili, naši razlozi su isto ono - a štaš komplicirat, pregrmiš (malo ono ko vjeronauk, s tim da me brak manje "tlači" od percepcije da ako kažeš da si nevjernik, "paradiraš", isto kao i "gej" - ono, neviruj ti lipo doma, u svoja četiri zida, a vani se ponašaj pristojno - tako ja to percipiram).

Ono... brak je, iz moje perspektive, nevažan (što bi rekla bety "out"), ali sam "in" zbog ekipe - lakše je sve s tagom "brak" (iako je to meni smiješno/čudno intimno se tako zvat jer to nije bit našeg odnosa (mislim, mi smo u vezi još 7 godina više nego što smo papirnati), ali društvo ozbiljnije percira kad naljepiš naljepnicu "muž").
    Posljednje uređivanje od ina33 : 19.09.2013. at 12:18

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •