Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1433

Tema: Brak je OUT? Nije, nije...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj bella77 prvotno napisa Vidi poruku
    .. meni je skroz strano takvo razmišljanje, da bih trebala raditi nešto (ili ne raditi) jer moja mama (da ne govorim o bilo kome drugome) tako očekuje... a tako ću se postaviti i prema svojoj djeci, dok zakon nije prekršen, dok ne nanose zlo drugima, neka rade što hoće. Život je kratak.

-)
    meni to uopće nije strano. i glupo mi je tvrditi da ne očekujem ništa od svoje djece i da ću se postaviti prema njima tako da ništa od njih ne očekujem. mislim da je to i nemoguće. svašta od njih očekujem :D
    to je drugo što moja očekivanja nisu vezana uz brak s papirom ili bez papira. i drugo je što ću svoja očekivanja prilagoditi situaciji kakva bude.
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 11.02.2016. at 13:00

bella77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    meni to uopće nije strano. i glupo mi je tvrditi da ne očekujem ništa od svoje djece i da ću se postaviti prema njima tako da ništa od njih ne očekujem. mislim da je to i nemoguće. svašta od njih očekujem :D
    to je drugo što moja očekivanja nisu vezana uz brak s papirom ili bez papira. i drugo je što ću svoja očekivanja prilagoditi situaciji kakva bude.
    ma ok, očekujem neke stvari, da budu tolerantni ljudi, suosjećajni, pravedni, vrijedni... da budu dobri u školi, da stvari koje započnu i završe... i tako neke generalne stvari. Ali u kojem smjeru će njihov život ići, tu im ne želim postavljati nikakva očekivanja i parametre. Brak je samo jedan mali segment onoga gdje se ne želim uplitati i pametovati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •