Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1433

Tema: Brak je OUT? Nije, nije...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

pa mislim da se vecina ne protivi seksu pod svojim krovom ako je to diskretno izvedeno. samo im to redovno ugoscavanje deckiju uz popratnu jutarnju kavicu post delictum ne ulazi u plan i program roditeljstva. ja to tako vidim. djeca se ionako uvijek nekako snadu. ako su premladi da se snadu to im ni ne treba. ako su dovoljno stari mogu preuzet odgovornost za svoj seksualni zivot.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj meda prvotno napisa Vidi poruku
    pa mislim da se vecina ne protivi seksu pod svojim krovom ako je to diskretno izvedeno. samo im to redovno ugoscavanje deckiju uz popratnu jutarnju kavicu post delictum ne ulazi u plan i program roditeljstva. ja to tako vidim. djeca se ionako uvijek nekako snadu. ako su premladi da se snadu to im ni ne treba. ako su dovoljno stari mogu preuzet odgovornost za svoj seksualni zivot.
    A ne znam, ja sam stekla utisak da su mišljenja pola-pola, tj. da broj forumašica koji se ne bi oduševio ni najdiskretnijim seksom pod svojim krovom nije tako mali .

Osim toga, tu postoji više nijansi diskrecije, čini mi se.
    Sa jedne strane, roditelji koji diskretno nisu kod kuće dok mladi jesu i obrnuto, mi se čini kao super-povoljno rešenje za obe strane, ali varijanta da se i roditelji i deca prave "mutavi" mi je malo bezveze,
    Tj. ne moraju se naravno ispijati kafice zajedno ako je to obema stranama neugodno, ali bezglavo bežati iz kuće da ne sretneš tuđe roditelje mi je ...čudno. I sa tačke gledišta momka/devojke i sa tačke gledišta roditelja.
    Ja sam uvek išla logikom-ako sam tako hrabra da idem u kuću momka da prespavam, onda ću biti dovoljno hrabra i da im ljubazno kažem "dobar dan", kako ste?", pa makar umirala od sramote u sebi. I obrnuto, da sam roditelj, valjda bi volela da vidim tog momka/devojku, a ne da mi to tuđe dete beži iz kuće kao da ću da ga bijem .

Uopšte nije upitno da li će se mladi snaći ili ne, ko hoće, nađe način , samo što meni kreativnost u iznalaženju mesta i vremena nije neko merilo zrelosti u pogledu seksa...
    A opet, ako smatramo da su naša deca dovoljno odrasla da preuzmu odgovornost za svoj seksualni život, onda valjda mi roditelji treba da se "pokrijemo ušima" i potpuno ih pustimo na miru, a nije baš tako, jer većina žalopojki roditelja odrasle dece se svodi na brigu oko toga gde su i s kim su....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •