Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1433

Tema: Brak je OUT? Nije, nije...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Jedno je dovesti u pitanje prava jednih i drugih, a drugo sam naziv. Sam naziv nije uvredljiv. Jednostavno se odnosi na djecu koja nisu rođena unutar braka. Bože moj, koji bi vi izraz upotrijebile? Djeca rođena van braka? Četiri odvojene riječi koje kažu isto što i jedna malo poduža. Ajmo ne glumatat političku korektnost.

nanimira avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Jedno je dovesti u pitanje prava jednih i drugih, a drugo sam naziv. Sam naziv nije uvredljiv. Jednostavno se odnosi na djecu koja nisu rođena unutar braka. Bože moj, koji bi vi izraz upotrijebile? Djeca rođena van braka? Četiri odvojene riječi koje kažu isto što i jedna malo poduža. Ajmo ne glumatat političku korektnost.
    po meni ih uopće ne treba razlikovati jer to ne igra nikakvu ulogu. dakle, dijete je dijete sa svim svojim pravima, bez obzira jeli u bračnoj zajednici, izvanbralnoj zajednici, homoseksualnoj zajednici i ostalim krasotama koje serviraju baš oni koji žele politički korektnost a sve što rade je razlikuju dijete od djeteta stavljajući im kojekakve etikete čisto jel "da se zna razlika u pravima".

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •