rizoto od plodova mora
sutra, sutra ujutro :/dolega prvotno napisa
apricot prvotno napisa
mama mi objasni da je to riba na saftu![]()
Jel grijesi :?
Ja sam uvijek horna za ucenje. Nisam ko ove burekuse :D
Danas meseko u komadu sa krumpirom,dinstana mrkvica,i proljetna juha
Pa jest, riba u saftu.
Uz to ide pura, ne treba ništa drugo.
Sta je pura za jednog Bosanca (a nas je trenutno pet u kuci) :D
ja ipak danas kuhala.
paradajz juha,pizza i tikvice koje sam izrezala na kolutiće,malo prepekla,odozgo stavila dinstanog paradajza i listić mozarele.
to sam lijepo zapekla u roli i posula bosiljkom.odlično je.
sutra ne znam.prvi mi je radni dan nakon skoro tri godine izbivanja:smajlikojijošnijedefiniraodalijesretani ltužan
pa, sretan ti prvi dan na poslu!
(valjda ćemo sada liječiti komplekse - nećeš stizati baš TOLIKO nakuhavati)
apricot prvotno napisa
![]()
jeli smo čevape,a za sutra kuham grah.
Mi smo danas imali za ručak juhu od pileće sitnarije, pohanu piletinu, špinat sa rižom i zelenu salatu. Sve domaće, osim riže...
sutra ćemo ostatke od danas /juha od povrća i crvene leće, tjestenina sa tunjevinom i pelatima/ upotpuniti još s nečim, npr. prženim tikvicama i patliđanima...i ako mi još što padne na pamet...![]()
ja sam danas jela veeeelikooom žlicom![]()
Marelicu za gastro-šefa foruma !
ne znam ja šta si ti i gdje si jela, ali ja te sad zamišljam sa onom šefljom za juhu kako se naljevaš, a ono curi na sve strane...maria71 prvotno napisa
![]()
Danas smo ručali štrukle,a sutra šalšu i meni za dušu malo variva od tikvica
a kak se tek iz takvih dobro srće i cokćeanek prvotno napisa
![]()
ufandrea prvotno napisa
![]()
Bila sam u gostima !![]()
ma znam, al ja bi to shvatila ko kompliment kuharici; naime, kod mene se to rijetko čuje![]()
Danas crni rižoto. I ljuta sam ko pas. Nevjerojatna su ta moja djeca. Do jučer to je bilo najdraže jelo, danas nitko ni liznut. I uopće, ako imam juhu, glavno jelo i prilog, jedan jede samo juhu, drugi prilog, treći samo salatu. I tako iz dana u dan. Nikad nisam sigurna tko će što jesti, jer uvijek je drugačije. Uh. Još se nisam ispuhala.
Jedino volim kuhati za MM, njemu je sve fino.![]()
grah-ječam-mrkva varivo, radić mladi na salatu, prženi krumpač
sorry, meni je ovo tak smiješno :DBomballurina prvotno napisa
Jučer radila jhu od rajčice s noklama i tjesteninu s tikvicama, mrkvom i paprikom u sosu od rajčice iz woka.
Danas nešto zeleno jer je Zeleni četvrtak. Vjerojatno špinat jer nemam baš vremena za nakuhavanja.
Nemam volje danas ni za što!
Trebala bih pronaći koprivu.
Ili barem kupiti špinat.
A ne da mi se...
Vidiš, ja neki dan brala koprivu za čaj. Mogla sam i tebi odmah pa ti poslati da ti daas ručak ne bude tlaka.![]()
Ma meni je danas sve tlaka - nisam spavala ni pola sata.
ko je još vidio jesti štruklje za ručak?to je desertRomina prvotno napisa
![]()
Mi smo imali ostatak bolonjeza,pa sam ja lijepo skuhala tijesto,polila s to malo safta,zalila bešamelom,stavila sira i zapekla.Super je,kao lazanje,ali puno jednostavnije.
ručali smo grah skuhan sinoć,medena srca sam upravo zgotovila i ispekla MMu kiflice sa sirom da ima kaj klopati u noćnoj.
sutra dragi sprema brancine na grilu,pečeni krumpir i pohane šampinjone.
Uvijek jedemo slane i jako su zasitni...i brzo gotovi![]()
Danas smo umjesto šalšice i tikvice ručali janjetinu i pekarski krumpir....malo dijetelno i laganije od prvobitne kombinacije
Danas smo imali juhu i rižoto od gljiva. MM si je malo popravio s kulenom!![]()
Za nas imam ostatke od jučer, ali sam ostala bez ikakve ideje kaj da mališi skuham, a da bude povrćno i da ne bude brokula, špinat, grašak ili mahune jer imam osjećaj da samo to jede u zadnje vrijeme![]()
Danas bakalar kod mame.
kod svekija bakalar na bijelo i pečena riba (komarča i arbuni). mljac
I mi danas na ručku kod mojih. Fiš!!!! :D Mljac, jedva čekam! Pravi slavonski.
Da ne prepisujem, potpisujem!ivancica prvotno napisa
I ti ideš kod Ivancicine mame?
Mozemo i mi?
(moze li se stogod ostviti za sljedecu nedjelju)?
Ko ne može kod Ivančicine mame, može kod mene i kod mene na meniju slavonski fiš. Na žalost od samo 2 vrste ribe.![]()
Jučer sam napravila krumpir salatu i napacala pastrve. MM ih mora samo ispeći na roštilju i donesti meni na posao ručak.
Apricot, već sam ti napisala, sljedeći vikend idemo na najbolji fiš u Slavoniji(u Baranju). Jedva čekam da dođete!!!!! :D
pa da, ima ribe...
nanijele poplave!
Oradice u bjelom vinu, maslinovim uljem, krumpiricem i mladim povrcem ...
bakalar i sardine s povrćem izola brand
radimo...ništa od posebnih ribljih delicija danas
nego, jel tko od vas dodaje pomi u bakalar :fuj:
pa ima taj mornarski, "al rosso" način.
meni je i to fino
ja mislila pohat osliće i grah šalatu, al ne znam jel će kaj ispast od toga, samo na kvizu visim![]()