Ah naravno moze, nije neka znanstvena fantastika (ni tortille a niti ugadjanje muzu )

Sastojci:
- Gotove tortille (ovisno o apetitu velike - 4 u pakiranju ili male - 8 u paketu)
- Pileci file
- Kiselo vrhnje
- Limeta
- Feferona (po zelji)
- Svjezi korijander
- Luk
- Paradajz
- Riga
- Sir
- Avocado (zreli)
- Papar s lemon grasom (po zelji)
- Malo svjezek cesnjaku (moze i u prahu - manje je intenzivan ukus)
- Limeta
- Persun
- Riga

UMAK OD VRHNJA- U zdjelici izmuckati kiselo vrhnje i dodati soli, papar, nasjekani cesnjak i malo soka od limete (moze i limun)

SALSA- Paradajz narezati na sitne kockice
- Dodati sitno narezani luk
- Dodati naseckani persun i korijander i cili feferonicu
- Za kraj dodati malo soka od limete (ide super s feferonom i korijanderom)
- Salsu ne solim da paradajzici ne bi pustili previse soka

RIGA- Dobro oprati i staviti da se isjedi

SIR
- Naribati i staviti u zdjelicu

MOLE- Ocistiti ovakoda i narezati na kockice
- Avokado s blenderom izmjestati u glatku pastu i odmah dodati sok od limete (avokado jako brzi pocrni)
- Posoliti i popapriti

PILETINA- Piletinu narezati na sitne kockice i po zelji posipati s paprom s lemon grasom (ne soliti!)
- Kockice piletine isprziti na tavu i nakon przenja malo posoliti

Tortille se polako na tavi komad po komad griju i svatko si ju za stolom napuni sa prilozima.

Jos ako padne buteljka dobrog Cilejanskog kaberneta

Malo sam oduzila ali ste dobile sto ste trazile