Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Pricom o dojenju do promoviranja AD.

Lanuškina Majčica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno Pricom o dojenju do promoviranja AD.

Molim osoblje da prebace pricu ako joj ovdje nije mjesto.
    Dakle, u jednom hrv mjesecniku za mame i bebe izasla je nasa prica o dojenju i slika.. prica je za mene jako emotivna i budi sve one osjecaje tuge, straha i nemoci dok je moja L bila na intenzivnoj, moj I doma a ja na odjelu. Odvojena od oba djeteta s osjecajem da ce mi srce eksplodirat.
    I ajde, napisem ja pricu kako smo unatoc svemu tome, i malom prirastu na tezini, mi ipak usvojile dojenje..
    Spomenem i RODE jer su spasile nase dojenje, dam se sva u to.. izasao casopis, naslov bombastican-MUKE PO DOJENJU, a odmah na stranici do je veeeeelika reklama za ad. Prikladno, jel da? Jer, ako Vam je dojenje "muka" kupite si ad jer je bogato vitaminima i najslicnije mm. Jako sam ljuta. Iskoristiti pricu kojom se poticu mame da doje, za propagandu ad.
    Sutra i urednistvu saljem mail.
    Nisam nek frikusa ali ovo me izbilo iz carapa.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Mislim da ces dobiti odgovor da su naslovi u nadleznosti urednistva a reklama za AD za djecu stariju od godine dana i kako oni zdusno podupiru dojenje... Na zalost sve je to samo biznis, ti ulozis emocije i svoju intimu besplatno a N..le i slicni konkretne novce za sarenu sliku koja ce im donijeti jos vise novaca. Sve ostalo sto pricaju je prodavanje magle.

Bar mi se takvim cine skoro svi ti beba, mama i beba, moje sunce i slicni casopisi u nas (temeljem uzorka od jednog ili dva primjerka koje sam prolistala u nekoj cekaoni). Iz jednog takvog iskustva mi je ostao clanak u kojem neki doktor pise da ne treba kozmetika za bebe a u okviru istaknuto koje sve proizvode za bebe ima Nivea i jos gore Nivea preporuca ili tako nesto...
    Posljednje uređivanje od sillyme : 20.09.2013. at 06:52

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Lanuškina Majčica prvotno napisa Vidi poruku
    Molim osoblje da prebace pricu ako joj ovdje nije mjesto.
    Dakle, u jednom hrv mjesecniku za mame i bebe izasla je nasa prica o dojenju i slika.. prica je za mene jako emotivna i budi sve one osjecaje tuge, straha i nemoci dok je moja L bila na intenzivnoj, moj I doma a ja na odjelu. Odvojena od oba djeteta s osjecajem da ce mi srce eksplodirat.
    I ajde, napisem ja pricu kako smo unatoc svemu tome, i malom prirastu na tezini, mi ipak usvojile dojenje..
    Spomenem i RODE jer su spasile nase dojenje, dam se sva u to.. izasao casopis, naslov bombastican-MUKE PO DOJENJU, a odmah na stranici do je veeeeelika reklama za ad. Prikladno, jel da? Jer, ako Vam je dojenje "muka" kupite si ad jer je bogato vitaminima i najslicnije mm. Jako sam ljuta. Iskoristiti pricu kojom se poticu mame da doje, za propagandu ad.
    Zao mi je da si razocarana . Ali to nazalost novinarastvo, i na to ne mozes imati utjecaja. Urednik odreduje naslove , podnaslove, tekst ispod slika i reklame na stranici . Pa je izmedu ostalog staviti reklamu koja ce se najvise prodati ( uz tekst). Nema to sa tobom veze , to je normala.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Lanuškina Majčica prvotno napisa Vidi poruku

nisi frikusa i svakako reagiraj

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •