Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Privatna tužba

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno Privatna tužba

LP
    Trebam savjet odvjetnika ukoliko je to moguće ili savijete svih vas koji imalo znate o privatnim tužbama.
    Prije dvije godine muž mi se razveo od svoje prve žene, sporazumno je išla brakorazvodna parnica. Nakon toga se oženio samnom, i sve je bilo super do posljednih mjesec dana gdje mama njegove bivše žene mene kad sretne na ulici s djetetom pljuje i gađa (imam malenu bebu). Ja razmišljam o privatnoj tužbi za uznemiravanje i zlostavljanje mene i djeteta. Da li se to meni isplati sudski tužiti tu ženu? Da li je moguće da se ta žena proglasi krivom i da joj se bar zabrani nešto?
    Hvala Vam puno i nadam se da će mi bar netko moći dati kakav savjet.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

to se dogodilo jednom? mislim da ti nema smisla ulaziti u tužbu. skupo je i traje. osim ako ne misliš da bi se takvi napadi ponavljali.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Dosada već dva puta, više me je strah izlaziti van, imam i svjedoke ljude koji su vidjeli.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Ivon prvotno napisa Vidi poruku
    Dosada već dva puta, više me je strah izlaziti van, imam i svjedoke ljude koji su vidjeli.
    Grozna situacija, žao mi je.

Što na sve to kaže njena kćer? u kakvim su odnosima ona i TM ?

Je li ta gospođa duševno bolesna ( bivša punica ) ?

Zašto nisi zvala policiju kad te je napala ?

Ovo su moja glasna razmišljanja. Pretpostavljam da ti je koma izaći van, ali ta se situacija mora riješiti, ne možeš biti taoc u stanu .
    p.s. ne moraš mi odgovoriti, samo ti pišem pitanja koja mi padaju na pamet kao neutralnoj osobi

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

prvo je prijavi policiji. ako ćeš je tužiti onda će ti te prijave biti važan dio tužbe. a možda se primiri kad vidi da si ozbiljna i da se ne daš maltretirati. A i reci mužu da porazgovara s bivšom ženom.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Dobar savjet za policiju, danas neću je zvati, ali vjerujem da će se kroz koji dan ponoviti.
    Ta obitelj od njegove bivše žene je sva poremećena (otac silovao jednu od kćeri....), mm i njegova bivša žena nisu u nikakvom kontaktu jer nemaju djece, nego su se samo sporazumno rastali i svaki ima svoje živote.
    Htjela bi da me ta žena ozbiljno shvati jer ne želim da nitko narušava sigurnost moga djeteta, ja se svim snagama trudim da joj s ničim ne uzvratim nego želim s policijom i ostalim nadležnim tijelima.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Ivon prvotno napisa Vidi poruku
    Dobar savjet za policiju, danas neću je zvati, ali vjerujem da će se kroz koji dan ponoviti.
    Ta obitelj od njegove bivše žene je sva poremećena (otac silovao jednu od kćeri....), mm i njegova bivša žena nisu u nikakvom kontaktu jer nemaju djece, nego su se samo sporazumno rastali i svaki ima svoje živote.
    Htjela bi da me ta žena ozbiljno shvati jer ne želim da nitko narušava sigurnost moga djeteta, ja se svim snagama trudim da joj s ničim ne uzvratim nego želim s policijom i ostalim nadležnim tijelima.
    mislim da ne moraš čekati da se opet dogodi. možeš ti prijaviti napad i s vremenskim odmakom.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

A ako nemaju zajedničke djece, da nije zaostao neki imovinski issue ?

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

A ne želim sada zvati policiju kad se to odvilo prije tri sata, da mi ne bi rekli zašto odmah nisam zvala.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Nemaju djece, imovinu su odmah podijelili po pitanju rastave sve se odvilo sporazumno i u kratkom roku bez ikakvog problema.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa reci da si tek sada došla k sebi od šoka.

tko ne bi bio uspaničen da je s kolicima s bebom vani i da ga netko napadne ?

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Tri sata uopće nije puno. Ako misliš da će se ponoviti, idi i prijavi.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ma ni sad se ne mogu smiriti.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

lijepo se umiri (koliko je moguće) i nazovi ih ili odi tamo. Mislim da je bolje otići. danas ili sutra. svakako prijavi i i prethodni napad. ako pitaju zašto nisi to ranije prijavila, reci da si mislila da je nešto što se jednom dogodilo i neće se ponavljati. ali sad si uvidjela da se ponavlja pa prijavljuješ.

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ivon, svaka cast tebi i tvojim problemima, ali javno objavljivati tko je koga silovao u tudjoj obitelji je blago receno neumjesno!
    Trazi brisanje tog dijela!

Kad te netko napadne, zoves policiju koja klasificira djelo i dalje postupa po potrebi. To su dobri striceki, nece ti nista.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

MarijaP ja sam samo dala primjer u kakvoj se obitelji radi, molim admine da obriše to ukoliko je to tako loše što sam napisala, ne oblajavam nego govorim ono što je istina i uvijek ću govoriti istinu, da je laž onda bi objalavala.
    Čula sam se s inspektorom u policiji ujutro mi je zakazano da dođem na razgovor...nadam se da će nešto realizirati.

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ivon, oni te za ovo te mogu tužiti. Razmisli prije nego počneš pisati javno ovakve stvari. I narušila si privatnost žrtve obiteljskog zlostavljanja.

Nije bitno tko je žena i koji su njeni razlozi za napad jer ne postoji legitiman razlog za takvo što. Nitko te ne smije napadati!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •