-
Molim savjet!
Pozdrav ,zanima me jedna stvar: samohrana sam majka i imam par pitanja vezano za obiteljsko pravo koje bih trebala upitati na Centru za socijalnu skrb ali pala mi je pomisao: a što ako kad ih nazovem,njima ostane moj broj,saznaju mi podatke(ime i prezime,adresu) i počnu se zanimati za moj slučaj samohrane majke,tj.počnu "kopkati",provjeravati ili neznam šta sve već zašto sam ih zvala(jer kao sve za dobro djeteta),a ja sve što želim je samo se informirati vezano za prava o obaveze oca koji je zakonski priznao dijete,dakle ništa strašno.Jer puno puta sam čula-"umiješao se Centar za socijalnu skrb,Centar za socijalnu skrb je provjeravao,.."Neznam jesam li blesavo ovo sve objasnila ali nadam se da ćete me skužiti?
ps.nisam luda,već sam mlada neiskusna mama.
-
Slobodno im se javi. Nece ti nista lose napraviti. Dobro je da se informiras.
-
Pa onda odi kod njih. Tada neće vidjeti tvoje ime ni broj telefona.
-
ma da a kad dođeš tam uzme ti podatke iz osobne, tak da znaju s kime su pričali.
ako hoćeš biti anonimna ( sad ne znam jel se to može kod tog centra), nazovi s javne govornice
-
Cisto sumnjam da bi se Centar igrao detektiva i trazio prema broju telefona o kome se radi. Mislim da Centar izlazi na teren u slucaju prijave (privatne osobe ili neke institucije).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma