-
Na žalost, nemam rješenje za cjelonoćno cicanje već se očajno javljam u nadi da ga netko ima. Lada je do 1. rođendana spavala u kinderbetu, a ponekad bih je prebacila pred jutro k sebi u krevet kad bi mi postalo jasno da će dalje čorit samo na cici. Prošli smo razne faze: 2-3 buđenja, prospavane noći u komadu, jedno buđenje i onda je krenula užasna faza 6-8 buđenja. I ova zadnja faza traje već skoro dva mjeseca s tim da smo napravili reorganizaciju spavanja. MM i naš kućni ljubimac spavaju u dnevnom boravku, a Lada i ja na velikom bračnom krevetu. I reko bi čovjek niš nam ne fali, osim...ona se i dalje budi bezbroj puta, s tom razlikom što joj sada samo uvalim ciku i ona spava dalje, a i ja dremuckam. No, ima noći kada može cicati satima (čitaj dudati) i sad se ja pitam dokle će to tako i koliko dugo još moram uvjeravati svoje dijete da sam tu na svaki njezin zahtjev. A križa da ne spominjem. Ovako neću penziju niti dočekati. MM je predložio dudu, a ja nisam pametna. Meni ta duda uvijek izgleda kao ortopedsko pomagalo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma