Draga Lenci....pročitala sam ovo i nisam mogla ne komentirati! Kao prvo...najiskrenije čestitke na blagu koje očekuješ!Prije 13 godina bila sam u sličnoj situaciji...svojem djetetu bila sam i otac i majka...uz podršku obitelji to se zapravo nije ni primjetilo! Osim što smo uvijek bile jako povezane Otac nije upisan u rodni list i to mi je zapravo više puta bio plus (ako uzmemo u obzir one "očeve" koji se petljaju, ali ne sudjeluju aktivno u životu i odgoju djeteta). Sada, nakon 13 godina čekam sa mužem treće djetete...dvoje nam je zajedničko, ali svi troje su naši... na papiru i u srcu Nikad neznaš što život nosi... možda vas dvoje odete u najboljem smjeru, možda netko treći postane član vaše male obitelji...poanta je da uvijek naknadno možeš upisati oca... Koju god odluku donijela, sretno vam bilo! Nije lako biti samohran roditelj...ali sama činjenica da si roditelj je prekrasna...Biti otac i majka u isto vrijeme veliki je teret...ali i velika čast...a uz podršku obitelji i okoline, sve ćeš to ishendlati bez problema