odlična vježba fine motorike. sa koliko je vaše dijete otvorilo prvi kiki bombon?
inače nisu od neke nutritivne vrijednosti, no još uvijek su dobra vježba unatoč štetnosti.
odlična vježba fine motorike. sa koliko je vaše dijete otvorilo prvi kiki bombon?
inače nisu od neke nutritivne vrijednosti, no još uvijek su dobra vježba unatoč štetnosti.
Sa dve i pol je mogla. To znam sigurno. A za ranije nisam sigurna. Mislim da nije mogla jer nije ni imala Kiki u blizini.
moj ima 29mj i nedam mu bombone-nikakve.
ali ih zna sam otvoriti još od 1.rođendana(i onda ih da drugima).
to je ono što se sićam. inače mu je motorika super.
Moj ima 2.5 god i ne zna još otvorit kiki bombon,ja mu započnem,a on nastavi. Jede kiki bombone jer mi je to najbolja zamjena za potrebom slaktog
Zna otvoriti kiki bonbon od negdje 14 mj.odlicna mu je fina motorika
Poslano sa mog GT-I8190N koristeći Tapatalk 4
Ima super motoriku, ali za Kiki ne znam, ne dajem ih, kao ni ikakve druge bombone.
Prve bombone je dobio u vrticu. Cca 2,5 godine.
Zna da otvori kiki, ne znam od kad, ali pre 2.5.
I jede ih, od mame i tate dobije kad lepo ruca![]()
Kikice od nekih 2.5g, sada sa 2g i 10 mj mu je najveća fora guliti mandarine.
s 2,5 godine ih otvara kao od šale. i mandarine guli isto. i otvara pez bombone.
ljetos je nanizao ogrlicu, male drvene kuglice na špagicu, e to me bilo skroz šokiralo, nisam očekivala da je već sposoban za tako nešto.
OVo je zapravo trik pitanje, a odgovor u skladu s forumom treba glasiti nikad.
Da. Svi me znaju u mojem kraju i svi znaju da radim u marketingu Kraša. Upravo vježbam odmatanje Kraševih proizvoda bezkontaktno, Uri Geller metodom i vrbujem degustatore da mi kažu da li su jednakog okusa tako odmotani, kao što su bili i prije. Ako prije nisu probali, sad je prava prilika...
nikad probali kikiće niti bilo koje druge bombone
ali na drugim stvarima sudim da mu je fina motorika čisto OK i bez ove vježbe![]()
fina motorika joj je odlicna, sa 16 je provlacila zniranac kroz cipelu, drzi pravilno olovku, skida etikete s 12, otvara male paketice od 14, a danas je "otvorila" pastelu (odmotala je) i probala je pojesti
ne znam jel zdravije to ili kiki bombon :D
al joj je zato gruba motorika...uf....
kad ga dobije i ako ga zeli pojest otvorit ce ga bilo kakoi to vec dugo...
ali mene zanima kada bi trebali moc zakopcat gumb (onaj normalni koji ide kroz rupu)? jer moji je to prvi put napravio ovo ljeto i sad ne znam dal da se tome cudim ili je to normalno ili kasni?
ma kad imaš 2 godine i dočepaš se kiki bombona, zadnje što ti je na pameti je prtljati s odmatanjem. probaš, ne ide, ili ne ide onom brzinom koja ti treba, i strpaš u usta zajedno s papirom.
a finu motoriku vježbaš na, evo recimo, pastelama![]()
Baš sam došla napisati da se T. (18) uopće ne trudi otvarati ga.
Ali zato joj mandarine i tvrdo kuhana jaja idu odlično.
Ja dajem češnjak i luk, dok mi pomaže u kuhinji.![]()
Ali sve završi na "mama će".
daj detetu bajaderu!
a sto se tice fine motorike, moja bas ne nize neke uspehe na tom polju (daljinac ne racunam)
sad sa 6.5 bez problema provlaci dugmice na pantalonama, pre nije mogla
cif zakopcava negde od 5. godine
perle nece da nize