Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Kamo na izlet u Slavoniji?

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno Kamo na izlet u Slavoniji?

pomagajte, Slavonke, s idejama. Naime, vodimo djecu na izlet u Vukovar, idemo dakle autocestom iz smjera Zagreba, i poveli bi ih nekamo u petak popodne, relativno blizu, da ne skrećemo puno s puta. Imamo na raspolaganju cca 2-3 sata. Ima kakvih ideja što bi bilo zgodno vidjeti?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    pomagajte, Slavonke, s idejama. Naime, vodimo djecu na izlet u Vukovar, idemo dakle autocestom iz smjera Zagreba, i poveli bi ih nekamo u petak popodne, relativno blizu, da ne skrećemo puno s puta. Imamo na raspolaganju cca 2-3 sata. Ima kakvih ideja što bi bilo zgodno vidjeti?
    Sve ti je tamo relativno blizu. Koliko ste u Vukovaru, di spavate? Osijek je meni super, odmah blizu centra imate predivan ZOO vrt, ostat ćete paf - meni je bolji od ZG vrta (ima žirafa, prekrasno uređeno, kavezi relativno veliki ). Ima super dječji park sa strane Drave od ZOO-a (sad, ovisi koliko su djeca velika).

Onda dalje imate Etno selo Karanac (to nije super blizu, ali je možda ideja za neko jelo), Kopački rit je blizu... ako imate 2+ puna dana možete svašta stići (dakle, ako nije samo opcija petak 2-3 h).

Ljudi su mi pričali da ima nekih gospodarstava di imaju ono terapeutsko jahanje, to nismo iskopali, možda vam je nešto takvo usput.

Uživajte u Slavoniji!
    Posljednje uređivanje od ina33 : 23.09.2013. at 09:13

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Hvala Ina dogovorili zoo žirafe su me kupile

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove