Pokazuje rezultate 1 do 45 od 45

Tema: kuhanje za bebu cijeli dan ... savjeti za pojednostavljenje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Amsterdam, onda najbolje da kuhas, ali probaj jedan lagani razgovor, ja sam ga imala i s mamom i svekrvom ali nisu cuvale dijete pa mozda su samo pro forme kimale glavom. Ja bih rekla, znam da su vasi obicaji drugaciji i da se nekada djecu hranilo drugacije i svi su dobro ispali i sve je to u redu ALI danasnje spoznaje, danasnji pedijatri (pozvat se malo na autoritet...) preporucuju to i to i ja zelim raditi najbolje za svoje dijete prema tim preporukama. Mozda vam se cini neobicno ali naviknut cete se, to je za bebu najzdravije...
    Pa ako vec nece kuhati po tvom, mozda bar nece dodavati svoje

amsterdam avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj Charlie prvotno napisa Vidi poruku
    Amsterdam, onda najbolje da kuhas, ali probaj jedan lagani razgovor, ja sam ga imala i s mamom i svekrvom ali nisu cuvale dijete pa mozda su samo pro forme kimale glavom. Ja bih rekla, znam da su vasi obicaji drugaciji i da se nekada djecu hranilo drugacije i svi su dobro ispali i sve je to u redu ALI danasnje spoznaje, danasnji pedijatri (pozvat se malo na autoritet...) preporucuju to i to i ja zelim raditi najbolje za svoje dijete prema tim preporukama. Mozda vam se cini neobicno ali naviknut cete se, to je za bebu najzdravije...
    Pa ako vec nece kuhati po tvom, mozda bar nece dodavati svoje
    a imat ću ja razgovor, kao i što sam ih imala već nekoliko do sada, ali pozivanje na autoritete mi samo oteža stvar jer mi slijedi odgovor da ne vjerujem svemu što pročitam, ili nisu doktori sveznajući....mislim, da ne pretvorim ovo na temu o svekrvama, bit će kako bude..javit ću!!
    a sad drugo pitanje, dali je bolje prije uvesti kozje ili kravlje mlijeko? imam domaćeg i jednog i drugog.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •