Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
Uffff,kako su stariji sve je teze....ja i MM danas u gostima,a pred N. stave zdjelicu smokija,zdjelicu cokoladica i 3cu sa topsom...ajme majko...ja i MM smo se pogledali,uzdahnuli i zamolili ljude ako mogu to sve dignuti....pa nude sok a mi,ne dajte joj vodu...tako me zalosti sto ispadamo freakovi sto joj to sve ne davamo jer nas pitaju;pa zasto joj ne davate,ono ko da je to nesto strasno....pa objasnjavaj da ne zelimo da to jede,ahaaa,pa to je super samo dokad cete tako itd itd...

I skuzimo zdjelu voca iza na sanku i lijepo pred nju narezali jabuku,grozdje pa je to pokusala...eto,mislim se,sta to odma niste posluzili!
Sve ok ako je to voće iz bio uzgoja ili vlastitog vrta, no ako znaš da su jabuke koje se kupuju u dućanu, uzgajane plantažno, ove godine zbog vremenskih uvjeta, špricane cca 17 puta u tijeku vegetacije (o grožđu da ne govorim, a onda i još dodatno našpricano da bi lijepo moglo na stolu stajat, a ne gnjilit), tada mi ni taj smoki ne zvuči tako strašno. Naravno, ako se radi o rijetkim prilikama u umjerenim dozama. I ne bebi od 10mj. Teško je danas dijete bilo čim nahraniti, a da ne jede ostatke pesticida nanijete tijekom uzgoja ili skladištenja. Čak i ako kupiš palentu u dućanu.