Zagubila sam upute i ne mogu se sjetiti kako se pere marama za nošenje djeteta (imam kamarisovu)...
na koliko stupnjeva, kakav prašak, kako osušiti, smije li se glačati ...
hvala
Zagubila sam upute i ne mogu se sjetiti kako se pere marama za nošenje djeteta (imam kamarisovu)...
na koliko stupnjeva, kakav prašak, kako osušiti, smije li se glačati ...
hvala
gle-ja svoju na 40,koristim dm-ov tekuci prasak, osusim u susilici i ne peglam jer nema potrebe kad izadje iz susilice.
a sad- dal je tak po uputama- to ne znam.
jos je ziva.![]()
na 60, s dm-ovim tekućim deterdžentom i omekšivačem - drugim riječima, kao i ostali veš. osuši se začas. se peglam jer nema smisla, iako se smije peglati. omekšivač marami ne škodi, samo slingu (rekoše slingaši).
vidiš, meni ni u jednom trenutku nije palo na pamet da bi se marama morala nekako drukčije prati :? .
oprala sam ju kao i sve ostalo tog materijala i tih boja (šareni pamučni veš)...
slingaši kažu da od omekšivača sling klizi kroz prstenove, mislim da se čak na ruke pere, a za maramu nema veze. na kamarisovoj marami piše da se pere na 60 u mašini i normalno pegla (ali čemu?). pa to je čisti pamuk, nema filozofije.
pa ima markicu prtikeljenu o održavanju. piše 60.
ja perem na 40, ne peglam![]()
Je, a oriđiđi Mayawrap svaki put jako pušta boju. Treba ga prati s nečim najblažim u jako puno vode, ali nije baš sila prati često pa nije ni problem. Peglanje? Što je to?ms. ivy prvotno napisa