Pokazuje rezultate 1 do 50 od 132

Tema: zivot u neboderu s malom bebom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim, neka stoje, ali neka ne buče, iza 22 h bi trebalo stišat aktivnosti, nije cijelo ljeto radnim ljudima ferragosto.
    pa na kraju ih policija i potjera, jer uvijek neko zove. ali nije to takva buka. možda 1-2 puta tijekom ljeta, i to vikendom.
    a inače pričaju.
    jednom su igrali košarku. bilo je oko pola noći.
    u isto vrijeme, ja si mislim, ajme što ih je lijepo slušati, kako su super klinci (bilo je i cura i dečki, super su se zezali, baš ih je gušt bio slušati), a drugi zovu policiju. i stvarno je policija i došla za par minuta i potjerala ih.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    pa na kraju ih policija i potjera, jer uvijek neko zove. ali nije to takva buka. možda 1-2 puta tijekom ljeta, i to vikendom.
    a inače pričaju.
    jednom su igrali košarku. bilo je oko pola noći.
    u isto vrijeme, ja si mislim, ajme što ih je lijepo slušati, kako su super klinci (bilo je i cura i dečki, super su se zezali, baš ih je gušt bio slušati), a drugi zovu policiju. i stvarno je policija i došla za par minuta i potjerala ih.
    Ajde, nije loše onda. A propos policije i mularije, mislim da je bitno kod mularije stvorit naviku da je neko okružje off limits u smislu noćnne buke, ako je stambeno naselje, s time da je vikend-tolerancija veća od radnog tjedna, iako ima dosta i ljudi koji vikendom rade (vjeroajtno više u turističkim mjestima). Tako da... neko tko npr. radi vikendom ziher ima manju toleranciju od tebe, a sigurno je to i karakterno. Predmnijevam da mene, npr., ne bi zabavljalo slušat super zekanje mularije . Mislim... za to postić trebali bi biti kandidati super turbo talent showa, pa da mi to bude bitnije od decibela.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 26.09.2013. at 14:08

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •