Pokazuje rezultate 1 do 50 od 132

Tema: zivot u neboderu s malom bebom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cvijeto, naravno da se neću žaliti na buku iz dječjeg parka ili kafića. Čujem ja i glazbu kad su ljetni koncerti, samo imam taj peh da su ti koncerti redovno cajkaški. Što je, tu je, ljudi imaju pravo održavati koncerte i slušati glazbu koju žele. Ali, mislim da ne moram slušati viku i dreku iz nečije privatne kuće do 2 - 3 ujutro. Pa tko se normalan svađa u ponoć je li kuća usisana ili nije, i tjera djecu da idu usisavati ?? Ako cijelo susjedstvo s hrpom male djece može biti tiho i pristojno u ta doba, valjda mogu biti i oni

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Cvijeto, naravno da se neću žaliti na buku iz dječjeg parka ili kafića. Čujem ja i glazbu kad su ljetni koncerti, samo imam taj peh da su ti koncerti redovno cajkaški. Što je, tu je, ljudi imaju pravo održavati koncerte i slušati glazbu koju žele. Ali, mislim da ne moram slušati viku i dreku iz nečije privatne kuće do 2 - 3 ujutro. Pa tko se normalan svađa u ponoć je li kuća usisana ili nije, i tjera djecu da idu usisavati ?? Ako cijelo susjedstvo s hrpom male djece može biti tiho i pristojno u ta doba, valjda mogu biti i oni

Po meni, ti si sto posto u pravu. Moja jedna poznanica je zvala policiju u pol bijela dana za pijance koji su bučili ispred samoposluge, oni su došli, to su riješili, i na njene dileme da li ima pravo tražiti da ne buče toliko s obzirom da je bijeli dan (žena radi od doma, što je.... rastući trend u tom "vrlom novom svijetu" ), i rekli su joj da ima apsolutno pravo za to.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •