Pa sad, ne znam koje to dijete vježba klavir 2 sata dnevnomožda ono koje je stvarno veliki talent i uživa u vježbanju, ali to onda i ne mora biti tako strašan zvuk.
Moji roditelji su nekad davno imali problema sa susjedom ispod nas zbog klavira - ali samo u nižim razredima oš. Dolazila se žaliti na vrata, onda iz principa nije pozdravljala na hodniku, i tako, zapravo bezazleno (nije zvala policiju ili prijetila).
Da ironija bude veća, sad unuke te iste susjede nabijaju po klaviru bezveze (znači, ne vježbaju, nego lupaju po tipkama za igru), i to vikendom u rano popodneMeni je to smiješno, jer više ionako tamo ne živim, ali moja mama je ljuta do neba zbog svega toga.
U našoj sadašnjoj zgradi, osim klavira, ponekad se čuje i pjevač koji vježba, a imamo i dva čelistaPjevač se ponekad čuje na hodnik, ostali instrumenti rijetko.

možda ono koje je stvarno veliki talent i uživa u vježbanju, ali to onda i ne mora biti tako strašan zvuk.
Meni je to smiješno, jer više ionako tamo ne živim, ali moja mama je ljuta do neba zbog svega toga.
Pjevač se ponekad čuje na hodnik, ostali instrumenti rijetko.
Odgovori s citatom