Pokazuje rezultate 1 do 50 od 132

Tema: zivot u neboderu s malom bebom

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    Evo, baš ta susjeda, kao mi smo joj bili simpatični, otvarala mi se (čitaj, dosađivala mi kad me sretne) kako su joj susjedi iznad zagorčavali život bukom. Do tog nesretnog bušenja u 21.30 pa na dalje. Nitko nije reagirao, policiju ne bih nikada zvala, mene bi to uzrujalo. Pokucam ljubazno, dijete kmeči na rukama, oboje u piđamama, zalupi mi vrata pred nosom i ne pozdravlja više. Pa hajde ti više s ikim budi ljubazan, a ljubazna sam i dalje. Mada jedva čekam preseljenje u kućicu i da ne trpim zvuk hiltice ravno iznad glave. Upravo sada je bilo kratko kuckanje, dijete s eprobudilo, opet ga uspavljivala. Gotovo svaki dan, svaki.
    Ta buši svaki dan od 21.30 pa do kad? Njena reakcija mi nije OK, ali možeš samo policiju zvati ili trpiti - i mene bi vjerojatno više nerviralo zvanje policije. Kao mjera level 2, možeš drugi put muža poslati, koji put na muško reagiraju (it's a man's world). Opet, po mom osjećaju nije OK vrtit niti mašinu od roba iza ponoći - barem ne centrifugu - iako, i ja sam koji put tome pribjegla kad bi bila vesela tinejdžerska ekipica u parkiću pa da si makar osiguram bijelu buku.

Imaš raznih ljudi, svakom bi smetali vriskovi, preglasna mjuza ili bušenje u ponoć, a neke kače i mašine (mislim, smetaju ih), a neki to doslovno ne bi čuli.

U svemu imaš neki kompromis... život u zgradi nosi neke pogodnosti, a druge ima mane... sve moraš sama sa sobom skockati što ti je važnije, što možeš. I prođe to doba uspavljivanja, sad ti je najteže.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 25.09.2013. at 10:47

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •