Aha a pazi sad, sad sam se sjetila da sam jučer zbog još jednog razloga iskočila iz kože, podiljvala sam skoro. Muž je sreo dole predsjednicu kućnog savjeta i pita ona njega što po našem mišljenju je bolje, renovirati stare balkone, jefinije je ili raditi nove skuplje. I sad on meni veli, pa ja sam rekao bolje je jeftnija opcija, a ja paf, ja reko pa jesi poludio pa ne sjećaš se da je bio tu čovjek i pričao mi i pokazivao slike i rekoa da renoviranje balkona će trajati bar pola godine i to svaki dan, uključujući i subote boranje za ogormnim boralicama nije za živjet od jutra do mraka i tako pola godine, a novi balkoni sve skupa traje 6 tjedana, najveća buka je rušenje a to je gotovo za 2 tjedna i onda monitranje novih. I tko zna šta će ostali vlasnici odlučiti, uopće ne znam šta ću napraviti ako se odluče za varijantu renoviranja, pa ne samo da nije moguće, nego tako mala djeca niti smiju biti izložena takvoj ogromnoj buci čitav dan, a spavanje, a sve pa to neće biti za ljude i sad se sa grčem u želucu priobojavam sastanka stanara.