Pokazuje rezultate 1 do 50 od 132

Tema: zivot u neboderu s malom bebom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

ok, ako je od 14 do 17 besmisleno (i sama radim do 17), ali neko drugo vrijeme? od 16 do 18? nije poanta u satu, nego da više nema nikakvog pravila oko toga. malu bebu ne možeš kontrolirati kad će plakati, ili psa koji laje, ali ne mora se u nekom periodu bušiti, usisavati, renovirati, puštati glasna muzika itd. znači ove stvari koje se mogu eliminirati ako malo razmišljaš o susjedima.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj littletunafish prvotno napisa Vidi poruku
    ok, ako je od 14 do 17 besmisleno (i sama radim do 17), ali neko drugo vrijeme? od 16 do 18?
    Pa, kako svi više-manje prelaze na 9-17 (ono Dolly Parton, working nine to five), nestalo je to "popodnevno spavanje" - barem koliko ja kužim. U drugo vrijeme treba bit uviđavan maksimalno koliko je moguće, po meni po noći treba bit mir (iza 21 h pa do 7 h). To nisam nigdje čitala, ne piše u nekom pravilniku, to meni nalaže moj osjećaj (koji može bit skroz fulan).

Vezano za zgrade - potpis na post gore. Dobra gradnja + navika nebučenja i nema veze je li neboder ili ne, a mogu bit bučnije i urbane vile, ovisno o tome tko je stamo stanovnik, jel' investitor šparao na suštini (izolacija), a lickao pojavno...

A di je tiše, više se čuju i tihi šumovi (šlajfanje, zalijevanje itd.). Di je bučnije uklopili bi se u buku.

Jednostavno, život je takav da sa renoviranjima/kupoprodajama stanova i rođenjima beba nema nekog posebnog režima osim ovog - noćni mir, i sigurno još uvijek formalno ima od 14-17, s tim da je meni taj dio nerazumljiv i mislim da je zapravo ostatak r. vremena od 6-14, ali možda nešto fulavam.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 25.09.2013. at 14:39

nana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Živim u neboderu već dosta godina, i dok je Tara bila beba, nikada nisam imala problema sa bukom, naime stan do mene je jako dugo godina prazan, stan iznad mene je u najmu, valjda imam takvu sreću da su uvijek okej podstanari, tu i tamo čujem oko ponoći vodu u stanu iznad, ali me to osobno nimalo ne smeta, ako su neki radovi po zgradi uvijek stoji u prizemlju obavijest stanarima, kako me nema doma veći dio dana tako stvarno ne mogu reći da čujem bušenje, i slične zvukove.
    Dosta je dobra izolacija, tako da nikada nisam čula susjede da se svađaju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •