ma kakvi, nema vise kucnog reda. sad vlada politika "hocete da traje krace po cijeli dan, ili duze s pauzama"? i to je samo retoricko pitanje. empatija je.. uh, nekad vjerujem u nju, a nekad ne. naprimjer moj empaticni susjed od iznad: drugi sam put dosla moliti da djeca ne igraju nogomet po stanu u deset navecer (cijeli dan su ga igrali). a on.. da koja mi je pi*ka mat.., da sam ludjakinja i da odje*em i nilad da vise nisam zvonila. pa sam ja rekla da cu zvat policiju. i onda se u njemu pribudio stari drug ptsp i krenulo belaja, ali u to dolazi njegova zena. i sad, mislim si, imat ce ona razumijevanja. a kad kaze ona meni da ako mi nije dobro neka se iselim!
a stan jos koju godinu za isplatiti!!! ajme ajme, oba empata nema sta..
ma i divnih stanara u zgradi koji mi uvijek uskoce kad sam sama s malom prebacit kolica npr., ali sta kad ovi koji su najgori s njima nema diskusije. to je valjda zakon.bontona.

I daaa, znam da ce moj hajus biti trcalica i sve to, ali poucena vlastitim primjerom ucit cu je da se po stanu ne trci, trci se vani i na igralistu. sve cu je naucit, a barem malo da usvoji vec bolje od ovih kojima je poucavanje djece kakvom takvom redu stran pojam. mrrrrrgggghhh!
i mi zubimo pa lose spavamo, a popodnevna spavanja ja lezim s njom u krevetu s cicom kraj ustiju jpa da bar malo odmori.