-
Najednom omrzla cicka?
Molim vas što prije pomoć, sugestiju, savjet..."dijagnozu"!
Naime, moja 2,5 mjesečna cicoljupka počela se jako čudno ponašati na - desnoj cicki, koja joj je inače bila omiljena&domnantna u količini mlijeka.
Zadnja dva-tri dana kad ju stavim na lijevu ona relativno mirno sisa, međutim, kao što sam rekla, lijeva mi nije nešto previše bogata, pa obavezno drugi dio podoja završi na desnoj. To nije slučaj kad podoj počnem na desnoj, recimo, jer joj desna bude dostatna. Barem je do sad bilo tako.
Sad, dakle, kad ju stavim na desnu dojku ona povuče par puta, te onako napunjenih usta stane se opirati, najprije grintati, a ako ustrajem u stavljanju cice u usta, onda i plakati. Dakle, ona povlači, ali se sva uzruja kad joj krene mlijeko 
Najprije sam mislila da nije problem jaki let down(radi njega inače stalno dojim ležeći), koji je u desnoj (tim što je dominantnija) i jači...Međutim, kad joj stavim desnu dojku u usta da cica ležeći na lijevom boku (ne mijenjajući stranu), ona hoće cicati.Doduše malko nemirnije nego lijevu, ali hoće...
Inače do sad nismo imali nikakvih problema. Super napreduje, isključivo dojimo na zahtjev, zdrava je, itd. No evo, zadnjih par dana podoji su dosta skraćeni i vjerujem da uzme prilično manje mlijeka zbog toga što "bojkotira" tu desnu i nezadovoljno drma nogicama, i plače na njoj, dok joj se iz punih ustašaca izlijeva mlijeko. 
Što to može biti? Kako da joj pomognem? Bojim se da će posustat napredovati ukoliko se to nastavi, a ja ni otprilike ne znam u čemu je problem...
HELP!
Unaprijed hvala!
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma