Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Bandolino, knjižica - igračka

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno Bandolino, knjižica - igračka

Bili smo danas u Austriji, u jednom restoranu imali su nešto knjiga, bojanki, bojica, autića... a između ostalog i dvije Bandolino knjigice koje su me oduševile.
    http://www.mytoys.de/Bandolino-Lernf...sc.ca01.13.06/

Izdaleka su mi izgledale kao raskošne ton karte i to me privuklo. A zapravo se radi o knjižici sa zadacima, svaka stranica ima jedan zadatak, povezati priloženom špagicom parove, isključiti uljeza, zbrojiti, računati.... kako koja, ja sam vidjela samo dvije. Knjižica ima utore da špagica lijepo sjedne, a svaki zadatak na poleđini ima rješenje, nacrtan je put špagice kod ispravnog rješenja.
    Naravno da je knjižara u našem malom gradiću bila zatvorena, pa nismo mogli potražiti i kupiti.

Ima li toga i kod nas? Ima li ju netko? Kakvi su dojmovi?

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

super ti je to, mi smo se jedno cijelo ljeto zabavljali s tim na plaži. imala je frendica iz zg-a.

ima kod nas, nedavno sam vidjela čini mi se u profilu, m je sad već prevelika za te zadatke.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mi imamo dvije. Jednu smo dobili na poklon, a drugu sam kupila u Pragu. Super su. Ali nisam ih kod nas vidjela.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Aaaa sta nisi otvorila topic prije par dana! Bas sam neki dan narucivala s toys.de (mia and me stvarcice)... Jel ima u Zg negdje?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •