a70v, sve je to divno i krasno, ali nek si dijete razmisli da li u njezin natrpani raspored može ugurati još i životinju.

Da moji inzistiraju, nabavila bih ptičicu (to nemre van) ili ribicu (to šuti i nemre van).

Mačke i cucke obožavamo + djeca ih isto obožavaju, ali uz moje alergičare i astmatičare nema šanse da nešto pernato i dlakavo uđe u stan. To bi bila tlaka i za životinju i za nas. Imali smo krasnu papigu nimfu, ali smo je morali udomiti. Bilo je kihanja i kašljanja i ventolina, pa smo odustali.

Želju za životinjama moji zadovoljavaju kod susjeda u zgradi (mala pesica nam redovno dolazi u goste na pesje kekse) i kumova (veliki pas i tri mačke, ali oni žive u kući s veeelikim dvorištem i imaju drugačije uvjete nego mi).

Psi ne vole biti puno sami, mačke kako koja - uglavnom su samodovoljne ako imaju mogućnost da se kreću kamo žele. Ako su u malom prostoru (zatvorene u stanu) ponekad od dosade znaju napraviti štetu. Moja kolegica s posla to rješava tako da mačku pušta van noću i ova lovi i skiće se, a preko dana spava doma i dobro je.

Uostalom, možeš probati - ako ne bude išlo, uvijek možeš mačkicu udomiti preko foruma ...