Pokazuje rezultate 1 do 50 od 111

Tema: Mačke

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

a70v, sve je to divno i krasno, ali nek si dijete razmisli da li u njezin natrpani raspored može ugurati još i životinju.

Da moji inzistiraju, nabavila bih ptičicu (to nemre van) ili ribicu (to šuti i nemre van).

Mačke i cucke obožavamo + djeca ih isto obožavaju, ali uz moje alergičare i astmatičare nema šanse da nešto pernato i dlakavo uđe u stan. To bi bila tlaka i za životinju i za nas. Imali smo krasnu papigu nimfu, ali smo je morali udomiti. Bilo je kihanja i kašljanja i ventolina, pa smo odustali.

Želju za životinjama moji zadovoljavaju kod susjeda u zgradi (mala pesica nam redovno dolazi u goste na pesje kekse) i kumova (veliki pas i tri mačke, ali oni žive u kući s veeelikim dvorištem i imaju drugačije uvjete nego mi).

Psi ne vole biti puno sami, mačke kako koja - uglavnom su samodovoljne ako imaju mogućnost da se kreću kamo žele. Ako su u malom prostoru (zatvorene u stanu) ponekad od dosade znaju napraviti štetu. Moja kolegica s posla to rješava tako da mačku pušta van noću i ova lovi i skiće se, a preko dana spava doma i dobro je.

Uostalom, možeš probati - ako ne bude išlo, uvijek možeš mačkicu udomiti preko foruma ...

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Mačke i cucke obožavamo + djeca ih isto obožavaju, ali uz moje alergičare i astmatičare nema šanse da nešto pernato i dlakavo uđe u stan. To bi bila tlaka i za životinju i za nas. ...
    Peterlin, postoje dvije teorije - druga je da kućni ljubimac pomaže kod alergičnih osoba. mi smo odlučili isprobati tu teoriju. mavca je kod nas mjesec dana i ja još uvijek promatram ponašanja, pogotovo djeteta koje ima astmu. možda se i dogodi da će maca morati van iz kuće.

I ja se slažem za ovo pas-mačka osoba, iako osobno volim sve životinje (moja neispunjena želja je bila majmun - utjecaj Pipi duge čarape) - a kako sam znala da će briga biti moja - odlika je bila maca. susjedi imaju psa - i taj pas ječista katastrofa - ne može biti sam doma i stalno laje i zabija se u vrata.

Moji nemaju više boravak - on voli biti sam doma, cura nije oduševljena. Kako ona prije dođe doma, mislim da je maca odlično rješenje, jer se ona brine o njoj i ima osjećaj da nije sama.Ž

Vwlim, mi smo još friški vlasnici amce - nadam se da se nećemo ureći. Zavjesa skoro pa nemamo, opet zbog astme. S cvijećem se igra ali meni to kao da i paše - volim cvijeće, ali se zaboravim brinuti za njega. ak ga maca uništi, barem više neću morati voditi računa o njemu

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Peterlin, postoje dvije teorije - druga je da kućni ljubimac pomaže kod alergičnih osoba. mi smo odlučili isprobati tu teoriju. mavca je kod nas mjesec dana i ja još uvijek promatram ponašanja, pogotovo djeteta koje ima astmu. možda se i dogodi da će maca morati van iz kuće.

I ja se slažem za ovo pas-mačka osoba, iako osobno volim sve životinje (moja neispunjena želja je bila majmun - utjecaj Pipi duge čarape) - a kako sam znala da će briga biti moja - odlika je bila maca. susjedi imaju psa - i taj pas ječista katastrofa - ne može biti sam doma i stalno laje i zabija se u vrata.

Moji nemaju više boravak - on voli biti sam doma, cura nije oduševljena. Kako ona prije dođe doma, mislim da je maca odlično rješenje, jer se ona brine o njoj i ima osjećaj da nije sama.Ž

Vwlim, mi smo još friški vlasnici amce - nadam se da se nećemo ureći. Zavjesa skoro pa nemamo, opet zbog astme. S cvijećem se igra ali meni to kao da i paše - volim cvijeće, ali se zaboravim brinuti za njega. ak ga maca uništi, barem više neću morati voditi računa o njemu
    Ako ikada budemo imali kuću, svakako ću probati nabaviti nešto dlakavo. U sadašnjem režimu - nema šanse.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •