NanoiBeba prvotno napisa
Peterlin, postoje dvije teorije - druga je da kućni ljubimac pomaže kod alergičnih osoba. mi smo odlučili isprobati tu teoriju. mavca je kod nas mjesec dana i ja još uvijek promatram ponašanja, pogotovo djeteta koje ima astmu. možda se i dogodi da će maca morati van iz kuće.
I ja se slažem za ovo pas-mačka osoba, iako osobno volim sve životinje (moja neispunjena želja je bila majmun - utjecaj Pipi duge čarape) - a kako sam znala da će briga biti moja - odlika je bila maca. susjedi imaju psa - i taj pas ječista katastrofa - ne može biti sam doma i stalno laje i zabija se u vrata.
Moji nemaju više boravak - on voli biti sam doma, cura nije oduševljena. Kako ona prije dođe doma, mislim da je maca odlično rješenje, jer se ona brine o njoj i ima osjećaj da nije sama.Ž
Vwlim, mi smo još friški vlasnici amce - nadam se da se nećemo ureći. Zavjesa skoro pa nemamo, opet zbog astme. S cvijećem se igra ali meni to kao da i paše - volim cvijeće, ali se zaboravim brinuti za njega. ak ga maca uništi, barem više neću morati voditi računa o njemu