Pokazuje rezultate 1 do 50 od 111

Tema: Mačke

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

moja prijateljica ima psa - bišona, presladak je, a stvarno nema previše obaveza oko njega.
    niti pušta dlaku, niti smrdi. me treba mu ni previše šetnje, ok, moraš s njim izaći vani. ali to je i prednost, natjera te na izlazak. razliak je mali ili veliki pas.

a mi za dva tjedna dobijamo štene, srednji šnaucer, bože pomozi, bolje da ni ne mislim što nas čeka

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    moja prijateljica ima psa - bišona, presladak je, a stvarno nema previše obaveza oko njega.
    niti pušta dlaku, niti smrdi. me treba mu ni previše šetnje, ok, moraš s njim izaći vani. ali to je i prednost, natjera te na izlazak. razliak je mali ili veliki pas.

a mi za dva tjedna dobijamo štene, srednji šnaucer, bože pomozi, bolje da ni ne mislim što nas čeka
    Crni ili papar i sol? Za ovog drugog bih se prodala u mladosti - strašno su mi se sviđali. Sretno s cuckom!

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Čeka te nova beba!
    Bar na nekoliko mjeseci. Jel znaš da ni štenci ne spavaju cijelu noć?

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Jel znaš da ni štenci ne spavaju cijelu noć?
    moja od prvog dana kad smo ju donijeli doma spava...odnosno leži onoliko dugo koliko sam i ja u krevetu...čim vidi i najmanji budni trzaj aktivira se...ali do tada...mir i tišina...
    ali definitivno je bila najmirnija dok je spavala sa mnom u krevetu...tada se doslovno nije pomakla cijelu noć...
    sada kada je prognana iz kreveta...čujem da koji put prošeta po sobi ali uglavnom je mir i tišina!

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

me treba mu ni previše šetnje, ok, moraš s njim izaći vani. ali to je i prednost, natjera te na izlazak. razliak je mali ili veliki pas.
    meni da nije mog psa ja ni sunca ni mjeseca ne bi vidjela... (naravno u one dane kad nemam drugih obaveza)
    i odmah mi je bolje kad izađem malo van, bez obzira na vremenske uvjete

a šetnje su mi stvarno jako kratke...tri puta dnevno po desetak minuta...jedan manji krug po kvartu...
    naravno ako imamo vremena i želje idemo i u dulje šetnje...ali nisu nužne...imam kujicu koja sve svoje obavi u prve tri minute šetnje...sve dalje može ali i ne mora!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •