gdje ima za kupiti zakrpe a da nisu sukupe.
one u mulleru su mi preskupe, jedna je 27kn
gdje ima za kupiti zakrpe a da nisu sukupe.
one u mulleru su mi preskupe, jedna je 27kn
probaj u dućanima s ručnim radovima i pozamanterijom
Baš sam jučer vidjela u H&M-u 3kom pakirano 19,90kn (u city centru EAST)
pa ja jučer bila pitala prodavačicu i ona veli da oni to nemaju
a gdje su točno stajale.
prije i jesdam kupila u hm i to je stajalo oko blagajne.
jučer tražila ali nisam mogla naći
Jesi pogledala na obje razine (prizemlje i kat)? I ja sam prije viđala te zakrpe kod njih, stajale kod blagajne, ali ne sjećam se je li bilo na odjelu za odrasle ili za klince.
Jeste li već radili sa zakrpama iz H&M-a? Znaju biti jako tvrde. Moja svekrva i ja ih nismo uspjele ručno prišiti, a hoće se odlijepiti u pranju.
ove kaj sam ja kupila su za priljepljivanje sa peglom ali nisma još probala staviti
kad budem javim
da ja sam prije kupila na odjelu za djecu kod blagajne.
ali jučer nisam našla
Probala. Odljepljuje se. A imam super jaku peglu.
Sad samo fiksiram peglom, ali obavezno prošijem na mašinu.
a uzeti od nekih starijih hlača pa izrezati nešto i prikrpiti?
ja mislim da sam vidjela neznam u c&a ili h&m gore na dječjem i to kod gačica i čarapica na polici okačeno
U Frankopanskoj s istočne strane u veži ima neki dućan s nakitom i perlicama, tamo imaju i tih 'ljepljivih' zakrpa, cijene su bile oko desetak Kn komad.
Ja svejedno zakrpu koja se lijepi još dodatno opšijem.
Na ebayu ima lot od 20-ak raznih komada sa besplatnom poštarinom za 30-ak kn![]()
Ja najčešće kao Jelena.O radim zakrpe od stare odjeće, ali ponekad je fora staviti i ove nove, pogotovo ako su ukrasne. S e-baya ne bih jer mi se čini problematičnom kvaliteta materijala (takve stvari volim opipati).
moja klinka ( trgačica koljena) ima srčeka, cvetete i slično čak i trenirkama,
klinci ne trebaju takve stvari
Najjeftinija zakrpa je flizelin naljepljen s unutrašnje strane.
imaš u mulleru i za 17.90, ja obično te kupujem. Sve se kad tad odlijepe, bez obzira gdje ih kupiš, zato ih ja još malo zašijem. Bile su prije par tj u lidlu.
E i meni to treba, samo slažem hrpu robe kojoj nešto treba napraviti.
Za 25 kuna kod krojačice dobijemo prišivene zakrpe za oba koljena.
Posljednje uređivanje od mario1970 : 27.09.2013. at 13:19
ja nemam mašinu pa mi to majka pokrpa, ali nikad ih ne zaljepimo nego samo prišijemo. kad Mo preraste ili razvali taj komad odjeće, zakrpu skidam i čekam sljedeću rupu.
Ja šivat ne znam pa kupim one za peglu, iz lidla najpovoljnije i drže