-
Već sam kontaktirala Polikliniku Vili,Medico,Genos labaratorij,Vinogradsku nitko to ne radi i više ne znam gdje da pitam.Stvar je u tome da MM ima dijagnozu oligoasthenoteratozoospermiu od 2009 valjda nisam pogubila koje slovo, sa mnom je više manje sve u redu osim što se borim sa cin-1 već dobre 3 god. dok nisam privatno otišla kod ginekologa i doznala da sam pozitivna na HPV pa smo i tome stali na kraj.Krenuli smo od Rijeke,pa na Vuk Vrhovec pa nismo baš bili zadovoljni tretmanom pa smo otišli u Sloveniju na ICSI 13 jajnih stanica,2 embrija,beta nula, pa 2 puta u Vili ,pa u IVF polikliniku nikad više tamo, pa na kraj u Švicarsku.Tamo su nam dali toliko nalaza za napravit počevši od cistične fibroze,kariotipa itd. a pola od toga se kod nas uopće ne radi tako da smo bili prisiljeni napravit to kod njih i opet ništa a potrošili love i love.Svaki put dobro reagiram na lijekove svaki put imam najmanje osam jajnih stanica ,pet embrija sam imala zadnji put, sve divno i krasno i opet beta nula. Sad se jedan poznanik zainteresirao za nas iz RUsije tamo ima kliniku, valjda više nisu znali na kakve preglede bi nas poslali pa su se dosjetili ove analize antitijela na spermatozoide jer ako to ne valja kažu možemo slobodno odustati.Uz to još x-ray lubanje i jajovoda i HSG. Muž ide zadnjih 3 mjeseca na bioenergiju pije čajeve i kljuka se vitaminima kaže ide na bolje napravit ćemo spermiogram
pa ćemo vidjeti,
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma