Pokazuje rezultate 1 do 50 od 63

Tema: logoped u zapadnom dijelu Zagreba-znate nekog dobrog ?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Bili jučer kod Ane Miljak (u kabinetu od K.Majić), zadovoljni smo, dobro prošlo, rekla nam je da treba raditi na pravilnom postavljanju jezika na gornej nepce za slovo L i onda će preći s vibriranjem na R. Ostalo ok. Ići ćemo jednom tjedno po pola sata, to je njena preporuka i dobit ćemo neke vježbice za doma (tu i tamo).

koliko ste vi često išli vi koji ste imali ovo sa L/R? s tim da ja pojam nisma imala da ne stavlja dobro jezik za L jer L zvuči izvrsno.
    2x tjedno, vježbe za L (dugo dugo) i onda za R (puno brže je išlo). Trajanje terapije nije mjerodavno, to ti je uvijek individualno. I da - dijete vježba pred ogledalom pravilno postavljanje jezika.

MOj sin nije htio vježbati uz bilježnicu, pa sam sve prebacila u ppt. Ako te zanima, imam još uvijek sav materijal sačuvan, upravo za L i R.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    2x tjedno, vježbe za L (dugo dugo) i onda za R (puno brže je išlo). Trajanje terapije nije mjerodavno, to ti je uvijek individualno. I da - dijete vježba pred ogledalom pravilno postavljanje jezika.

MOj sin nije htio vježbati uz bilježnicu, pa sam sve prebacila u ppt. Ako te zanima, imam još uvijek sav materijal sačuvan, upravo za L i R.
    ajme Peterlin to bi bilo super šaljem ti pp, hvala ti puno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •