Pokazuje rezultate 1 do 50 od 63

Tema: logoped u zapadnom dijelu Zagreba-znate nekog dobrog ?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Moje dijete zbog slova R hoda logopedu od travnja (s pauzom dva ljetna mjeseca) i kad god pitam što trebam s njom doma raditi. Odgovor je vrlo uvjerljivi - ništa! Dapače, molim me da mi ne padne na pamet nešto raditi. Je li to stvarno tako i vama bilo?
    Meni je tako bilo kad sam hodala sa M. za czs i čžš.
    nista nisam trebala raditi , niti ispravljati ga u izgovoru, za pola skolske godine sve se ispravilo.

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Poštovanje! Malo me začudilo da vam je neka kolegica odgovorila NIŠTA, bez ikakvog objašnjenja zašto se nekad ne preporučuje roditeljima da vježbaju doma. Uglavnom, neke mame su vam dobro odgovorile. Najvažnije je da dijete ne gubi samopouzdanje, i da se ne boji govora, tj.da se ne stidi sebe i svog načina komuniciranja. Često se dogodi da roditelji na ružan način opominju i ispravljaju djecu-i što se dogodi- dijete razvija strah od govora, i onda korekcija izgovora ide otežano jer se dijete povlači u sebe. Često se zbog ne pravilnog reagiranja roditelja na djetetovu teškoću izgovora razviju i neki oblici mucanja kod djece, baš iz razloga straha od govora.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •