-
Kako da šaum bude hrskav?
Ja kada god radim kolace tipa londoneri ili oni fini prhko tijesto+ribizli+šaum koji se onda zapeče NIKAD mi ne ispadne kako bih htjela: da bi gore bude skroz hrskavi šaum nakon pecenja tj. susenja.
Sve sam probala, susim u pecnici, ovako, onako, na 100 stupnjeva, na 50 stupnjeva, kratko, satima, res odozgora, bez rešana, samo ostavim u pecnici, s ventilacijom, bez ventilacije... na 100 nacina, sa 100 savjeta ali mi nikad nije ispalo onako savrseno
Meni se kora kao malo osusi kad ga susim, ali kasnije to otpusti i postane bezveze. Mislim si... da nije stvar u saumu. Ne vjerujem, ali vec sam sve isprobala.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma