Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Autosjedalica u kolicima...

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno Autosjedalica u kolicima...

Zanima me vaše mišljenje o onim kolicima koja se ne mogu skroz spustiti u ležeći položaj, nego se u njih stavlja autosjedalica pa kad se kolica guraju beba je okrenuta prema vama. Koje su negativne strane toga, smije li se tek rođena beba uopće u tome voziti, u dućanima kažu da da, da je to ustvari najprirodniji položaj, ali ne znam baš...

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Imam takva kolica, Inglesinina i Jan se vozio u tome od rođenja..Jedino je zeznuto što autosjedalicu stalno moraš ponovo montirati u auto i iz auta u kolica...Međutim prijateljica mi je posudila svoju, ispravnu, autosjedalicu koja mi je stalno u autu, tako da je sada puno lakše..Ne znam, da ponovo mogu birati izabrala bi posebno autosjedalicu i posebno kolica...A uvijek ćeš imati podijeljena mišljenja oko položaja u autosjedalici...pa ako se smije u tome voziti u kolicima a MORA u autu onda je dobar položaj-ak' me kužiš

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

imaš puno topika na ovu temu, samo u pretražnik upiši "jaje", "polusjedalica" ili "sjedalica"

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Cure, hvala!

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ustvari, izgleda da nisam baš vična u pretraživanju, jer kad upišem "jaje" izbaci mi pretražnik uglavnom recepte, a kad upišem "polusjedalica", topic o onoj ležaljci.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u topicima o onoj ležaljci se obično kriju i ova tvoja pitanja.

ukratko:

autosjedalica je za auto obavezna, a za duže vožnje dijete se treba redovito vaditi van da se protegne.

autosjedalica u kolicima je nepoželjna, kao i držanje bebe u njoj po kući.

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Mi imamo kombo, AS i kolica. Nije lose. Ne kuzim...kako moras AS svaki put montirati nazad u auto ili kolica. Podignes rucku potraga AS i izvadis. Kada stavljas nazad samo nastimas i cakas da 'skljocne', znak da je na mjestu...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •