Dakle zanima me jel tko probao i kakvi su rezultati?
Dakle zanima me jel tko probao i kakvi su rezultati?
Vjerojatno manje novaca u novcaniku.![]()
Probala sam.U 10 dana nikakvih rezultata.Imam dojam da od kada to pijem da me hvata jos veca glad!!!
Ne pijem, ali sam bila s frendicom neki dan kad je kupovala i u ljekarni su rekli da je od jednog poznatog priozvodjaca taj proizvod povucen iz prodaje zbog izmjene ambalaze jer po pravilniku EU ne smije imati oznaku da pomaze u regulaciji tjelesne tezine ako to nije i znanstveno dokazano. Eto.
ne postoji carobni caj,kava,grah...ako i djeluje skinut ces 6kg pa opet dobit nazad 7kg....
radije posjeti onu popularnu temu di se svi znoje.....![]()
Ili jednostavno uneseš samo par malih promjena kao ja, ništa strašno i rigorozno, a u 5 mjeseci je 18 kg manje.
Ne jedem iza 17,00 (osim ako baš ne stignem onda u 18,00), pijem samo vodu, kruh jedem samo ujutro (bijeli izbjegavam, a ako nemam drugog onda uzmem stari bijeli, a ne friški), gledam da uz svaki obrok barem 1/3 bude nešto od salate (bilo mi je super jer je bilo i krastavaca, i rajčica, svega, ak nemam drugo sad uzmem domaće kiselo). Kad jednom stavim na tanjur, nema još. Jedem sve što doma imam, što se skuha, nisam izbacila niti jednu namirnicu. Slatko izbjegavam, ali kad mi dođe pojedem komadić crne čokolade ili komad kolača. Ne uskraćujem si ništa. Jedem i pohano meso, i pohani kruh, ali u manjim količinama. Što se tiče aktivnosti ne vježbam, ali gledam da barem što više hodam. Npr. kad klinca ostavim na aktivnosti više ne idem obavit što trebam autom, već sve obavim pješice. Nisu rezultati preko noći, ali se jako jako vidi, s tim da sam ja stvarno bila pretjerala sa kilama. Imam još posla, ali polako, bitno je da kile padaju, a ne rastu.
kod mene na poslu 2kolega pili tu zelenu kavu i izgubili po cca 6kg svaki u mjesec/dva
mene nekako ne privlaci iako sam inace spremna i drekec probati samo da smrsavim