Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Green coffe bean

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Green coffe bean

Dakle zanima me jel tko probao i kakvi su rezultati?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Vjerojatno manje novaca u novcaniku.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Vjerojatno manje novaca u novcaniku.
    potpisujem...
    bez većeg utroška i manjeg unošenja kalorija,ni kile neće dole...iz iskustva...

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

kaj nitko nije probao

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Probala sam.U 10 dana nikakvih rezultata.Imam dojam da od kada to pijem da me hvata jos veca glad!!!

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Hana31 prvotno napisa Vidi poruku
    Probala sam.U 10 dana nikakvih rezultata.Imam dojam da od kada to pijem da me hvata jos veca glad!!!
    a od kuda si naručila

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ne pijem, ali sam bila s frendicom neki dan kad je kupovala i u ljekarni su rekli da je od jednog poznatog priozvodjaca taj proizvod povucen iz prodaje zbog izmjene ambalaze jer po pravilniku EU ne smije imati oznaku da pomaze u regulaciji tjelesne tezine ako to nije i znanstveno dokazano. Eto.

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Rivendell prvotno napisa Vidi poruku
    Ne pijem, ali sam bila s frendicom neki dan kad je kupovala i u ljekarni su rekli da je od jednog poznatog priozvodjaca taj proizvod povucen iz prodaje zbog izmjene ambalaze jer po pravilniku EU ne smije imati oznaku da pomaze u regulaciji tjelesne tezine ako to nije i znanstveno dokazano. Eto.
    dakle opek nula bodova
    A jel netko probao onaj čaj koji reklamira onaj doktor koji je navodno pomoću njega smršavio oko 180kg

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ne postoji carobni caj,kava,grah...ako i djeluje skinut ces 6kg pa opet dobit nazad 7kg....
    radije posjeti onu popularnu temu di se svi znoje.....

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ili barem na lchf, jedeš fino i skidaš kile

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ili jednostavno uneseš samo par malih promjena kao ja, ništa strašno i rigorozno, a u 5 mjeseci je 18 kg manje.

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Roko_mama prvotno napisa Vidi poruku
    Ili jednostavno uneseš samo par malih promjena kao ja, ništa strašno i rigorozno, a u 5 mjeseci je 18 kg manje.
    ajde reci kakve su promjene

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ne jedem iza 17,00 (osim ako baš ne stignem onda u 18,00), pijem samo vodu, kruh jedem samo ujutro (bijeli izbjegavam, a ako nemam drugog onda uzmem stari bijeli, a ne friški), gledam da uz svaki obrok barem 1/3 bude nešto od salate (bilo mi je super jer je bilo i krastavaca, i rajčica, svega, ak nemam drugo sad uzmem domaće kiselo). Kad jednom stavim na tanjur, nema još. Jedem sve što doma imam, što se skuha, nisam izbacila niti jednu namirnicu. Slatko izbjegavam, ali kad mi dođe pojedem komadić crne čokolade ili komad kolača. Ne uskraćujem si ništa. Jedem i pohano meso, i pohani kruh, ali u manjim količinama. Što se tiče aktivnosti ne vježbam, ali gledam da barem što više hodam. Npr. kad klinca ostavim na aktivnosti više ne idem obavit što trebam autom, već sve obavim pješice. Nisu rezultati preko noći, ali se jako jako vidi, s tim da sam ja stvarno bila pretjerala sa kilama. Imam još posla, ali polako, bitno je da kile padaju, a ne rastu.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj Rivendell prvotno napisa Vidi poruku

Ovo nije samo za green coffee. Npr. na probioticima više ne smije pisati da su za poboljšanje imuniteta, crijevne flore... nikakva namjena. I još za dosta drugih stvari slično.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

kod mene na poslu 2kolega pili tu zelenu kavu i izgubili po cca 6kg svaki u mjesec/dva
    mene nekako ne privlaci iako sam inace spremna i drekec probati samo da smrsavim

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •