-
Izostanak menstruacije
Verovatno ce ova tema biti premestena u neku drugu,ali ja stvarno nisam sama znala u koju bih je smestila,pa eto,prepustam administratorima da procene
. Ja sam inace (nazalost) mnogo aktivnija na podforumu Potpomognuta oplodnja,tj.na azoostatistici,ali i ovaj " trudnicki" forum posecujem stidljivo i krisom.
Elem,imam 30 godina i prilicno redovne m.(27-31 dan),medjutim danas mi je evo 35.,a ja jos uvek nisam dobila.Sad,da kazem da nisam posumnjala na trudnocu(bez obzira na dijagnozu MM,by the way trenutno je na klomifenima,pa mi je to dodatno dalo nadu),slagala bih,jer imam neke od simptoma(bol u donjem delu stomaka,ledjima,umor,malo mucnine),ali sam uradila 2 testa (28. i 30.dc)- negativni. Sinoc i jutros imala vrlo malo bledosmedjeg iscetka i malo rozog na papiru.Danas bila kod ginekologa,odradio je UZ,nema ciste,nicega "opasnog" sto bi moglo da uticena izostanak,on misli da je u pitanju anovulatorni ciklus.Rekao je i da ne moze da proceni kada ce m.stici. E,sad,meni to ne stima,jer sam pratila sekret i videla ociglednu promenu u vreme ocekivane ovulacije(obilan proziran,rastegljiv).
Dakle,ako odbacim mogucnost trudnoce i anovulatornog ciklusa,sta mislite sta bi moglo da bude u pitanju? Bila bih zahvalna da cujem misljenje nekog ko je imao slicnu situaciju ili je malo bolje upucen u materiju!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma