Morala sam se ovdje nadovezati...Tatek, nas dvoje smo očigledno tu negdje po godinama. Ja sam isto dijete šesdesetih, ali ne od hipi staraca..
Što se tiče pristupa mojih - tata je ovako i onako bio stalno na putu, a mama mi je bila (i ostala) čista konzerva (vojna bez natpisa) po pitanju sexa...

Ukratko, čim je bilo "nešto" škakljivije na TV-u, mama se oglašavala: Klinci, ruke na oči! :/ (Eh, ubila me znatiželja tada...). Ukratko, negdje prvi - drugi razred osnovnjaka, curke su pričale o svojim "rupicama"...Kojim??? :? (Tek sam se tada bacila u istraživanje...

)...Kad sam dobila prvi menzis (14 g. - sportaš - gimnastičar pa je kasnio pubertet), mama se ulovila objašnjavati o tome..znam samo da sam proučavala sliku iznad nje ("Mama, sve sam naučila na biologiji!!!"). Prvi poljubac (15,5 g.) doveo je do revolucije doma...mama je počela sa sexom...

...ali samo sa upozorenjima, a ne sa upoznavanjima....
A pitanje, kako se prave djeca...stvarno se ne sjećam da sam dobila ikakav odgvor...ne znam niti da li sam pitala...

ali nekako sam znala...
Znam samo da će Lovro sve saznati dok je mali...a do tada skupljam ideje kako...