Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 62 od 62

Tema: help! kako se prave bebe?

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj mamma san prvotno napisa
    Morala sam se ovdje nadovezati...Tatek, nas dvoje smo očigledno tu negdje po godinama. Ja sam isto dijete šesdesetih, ali ne od hipi staraca..
    Što se tiče pristupa mojih - tata je ovako i onako bio stalno na putu, a mama mi je bila (i ostala) čista konzerva (vojna bez natpisa) po pitanju sexa... Ukratko, čim je bilo "nešto" škakljivije na TV-u, mama se oglašavala: Klinci, ruke na oči! :/ (Eh, ubila me znatiželja tada...). Ukratko, negdje prvi - drugi razred osnovnjaka, curke su pričale o svojim "rupicama"...Kojim??? :? (Tek sam se tada bacila u istraživanje... )...Kad sam dobila prvi menzis (14 g. - sportaš - gimnastičar pa je kasnio pubertet), mama se ulovila objašnjavati o tome..znam samo da sam proučavala sliku iznad nje ("Mama, sve sam naučila na biologiji!!!"). Prvi poljubac (15,5 g.) doveo je do revolucije doma...mama je počela sa sexom... ...ali samo sa upozorenjima, a ne sa upoznavanjima....
    A pitanje, kako se prave djeca...stvarno se ne sjećam da sam dobila ikakav odgvor...ne znam niti da li sam pitala... ali nekako sam znala...

Znam samo da će Lovro sve saznati dok je mali...a do tada skupljam ideje kako...
    E, mama san, zbilja smo se nasli ...
    (usput, cestitam ti na okruglom 1111-tom postu! 8) )

Kod mene je bila skoro sasvim ista prica (stari nije bio na putu, nego prekovremeno u pogonu, ali isto ti se hvata ), a stara je bila OK, ali naravno, ona je ekspert za zenska pitanja tako da je sestra saznala ponesto otprilike nekak kad i ti, ali u muska se posla nije pacala tak da sam ja ostao potpuno neinformiran do prvog "samostalnog" otkrica u jeku puberteta i onog "pravog" sa dvadeset i kusur. Eto, muski nemaju mengu pa onda nema ni tog fatalnog momenta kad mu se neke stvari MORAJU objasniti ...

I onda se zene cude kak su muski neinformirani o nekim stvarima (kako, gdje, sto), a sve informacije im stizu u vidu frendovskih hvaljenja, clanaka u cudnim novinama itd. Na srecu, neki se ipak uhvate ozbiljnije literature, a i spremni su na eksperimente sa svojom partnericom ...

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

sve prsti od seksualne edukacije, os na forumu, os u medijima!

hvala na idejam, kupit cu jednu od tri knjigice ( mrvica, larousso, zvrk izdanje u profilu) koje sam jucer vidjela, pa cu probati preskociti "najgori/najbolji" dio.

ja sam o seksu saznala sve od starijih prijateljica, a mama mi je u predpubertetu objasnila sto ce se sve dogoditi s mojim tijelom, ali sami seks nije spominjala. a ionako sam to vec ranije saznala.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj sandam prvotno napisa
    sve prsti od seksualne edukacije, os na forumu, os u medijima!

ja sam o seksu saznala sve od starijih prijateljica, a mama mi je u predpubertetu objasnila sto ce se sve dogoditi s mojim tijelom, ali sami seks nije spominjala. a ionako sam to vec ranije saznala.
    Kak stvari idu sa seksualnom edukacijom, i dalje skola nece biti izvor pravih informacija (sto bi, uz roditelje, i trebala biti), nego roditelji (kojih ima svakakavih, i onih super i onih koje to ne zanima), kojekakve knjige i, naravno , web. A na webu isto ima svakog vraga ...

Ovo s frendicama/frendovima je isto sasvim OK, ali, rekao bih, da to isto uglavnom samo funkcionira kod zenske populacije i tek nekih iznimaka muske. Ostatak decki (pogotovo u toj dobi) uglavnom samo prodaje maglu i tesko da bih to mogao nazvati korisnim informacijama ... :/

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mene je moja nećakinja neki dan iznenadila (skoro 5. godina) s pitanjem:
    - kako ženske "rodiju" kad imaju dole dlake?

Moja faca: , al se teta snašla: ja ti još pojma nemam, jer nisam rodila, ali najbolje da to pitamo tvoju mamu!
    Snoopy super si se snasla

SNOOPY avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A kaj da joj velim, kad me stresla usred priče o nečem sasvim desetom!

Naravno da sam poslije umrla od smijeha, ali da ona ne vidi!

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Cure ... Dobila sam ovo na mail danas, pa sam se sjetila ove teme ... Mene je nasmijalo, mozda ce i vas

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Hm, plavaa, nemas nista u attachmentu ... :/

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

plavaa, nisu samo cure ovdje .

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj tatek prvotno napisa
    Hm, plavaa, nemas nista u attachmentu ... :/
    Kako ne, pa slika se vidi ... Ja ju bar vidim :? :/

Mamma Ju, istina
    Dakle, cure i decki

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj mamma Juanita prvotno napisa
    plavaa, nisu samo cure ovdje .
    Hvala, mama juanita, na uvazavanju!

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

danas sam u algoritmu naišla na ludu slikovnicu "Where Willy Went - The Big Story of a Little Sperm"
    ovdje možete prelistati par stranica iz te knjižice...

Zoila avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

moj toddler je upravo jučer meni ispričao svoju teoriju (koju je izmislio na temelju mojih priča o smrti, anđelima, i o Božjoj volji i Božjem planu) - uglavnom on tvrdi da je prije živio s anđelima u Božjem planu i onda su Anđeli njega stavili u moj trbuh pa kad je malo narastao sam ga rodila. Kaže da su ga anđeli dobro ćuvali i opet će njima jednog dana. Teorija mu nije loša, no mislim da bismo trebali do Algoritma po knjizi

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •