-
Dok se ne jave savjetnice reći ću ti moje iskustvo. Moj mlađi je prvih mjesec i pol bio na sisi cijeli dan. Doslovno. Razmak između podoja je bio 5-10 min. N aprvom vaganju se ustanovilo da je dobio mrvu ispod granice al ja nisam htjela odustati ni dati adaptirano. Zvala sam i Rodine savjetnice, bila sam več prilično očajna a onda mi je nešto sinulo... Odvela sam ga na pregled frenuluma, one opne ispod jezika, koju je trebalo skratiti ali to pedijatrica nije ni pogledala. Otišli, rješili to, sekunda posla, i mali je u sljedečih mjesec dana dobio 1300g. E sad zašto. Jer s kratkim frenulumom nije mogao pošteno vući, brzo se umarao i odbijao isprazniti sisu do kraja. Tu sam onda ja griješila jer sam prečesto mjenjala sise, pšto je njemu odgovaralo da siše samo dok mlijeko jako curi. Pa je jadničak pio večinom ono prvo, vodenastije mlijeko koje ga jednostavno nije moglo zasititi i zato je tako često tražio.
Nakon zahvata sam je napravio ritam na svaka 2 sata, ne moram ti ni reći da sam se preporodila. Dakle vidi jel u tome problem, čisto da eliminiraš ako je nešto fizičke prirode.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma