- 

-Datumi vaganja: porod-3860g; otpust-3790g; kod pedijatrice- 4400g
-Pelene su mokre svaki put (5 puta dnevno ju presvlačim- preko noći ne ako se ne pokaka), skoro svaki put ima malo stolice u peleni, ali vrlo malo, a pravo kakanje je svakih 3 dana cca.
-što se tiče vremena na dojci, svakih pola sata, ako ju baš jaaaako uspijem zabaviti sat, sat i pol (rijetko)- siše 5-10 minuta, pa stane, pa ja potičem pa još nekih 15 minuta sa razmacima od minutu-dvije.
-Dajem joj drugu dojku svakih cca 3 sata. Sad sam počela davati pred kraj i drugu ali se bojim da onda za idući podoj neće niti u jednoj imati dovoljno da se zasiti jer su njeni zahtjevi jako česti
-ne čuju se neki posebni zvukovi osim gutanja. 
-hvat je čvrst,  mislim da je dovoljno dubok jer me ništa ne boli, usnice nisu do kraja izvrnute
-ima dudu varalicu ali ju nikako ne prihvaća, ne sviđa joj se, tek kad ja nemam više snage (a mislim i mlijeka) a ona vrišti uspijem uz puno nagovaranja malo uvaliti dudu ali u principu jako rijetko
-obzirom da sada trenutno spava napokon, sutra još pogledam frenulum, ali u principu može isplaziti jezičak, i prilično sam uvjerena da joj se vidi vrh jezika, nisam tako detaljno gledala ali mislim da je tako.

Pravila pisanja postova

- Ne možete otvoriti novu temu

- Ne možete ostaviti odgovor

- Ne možete stavljati privitke

- Ne možete uređivati svoje postove

-  

Pravila foruma