Mi njoj složimo 120ml i ona pojede oko 90ml a nakon što riješi obje dojke oko 70ml a nakon jutarnjeg podoja nekad 30 nekad ništa(vjer.jer ujutro imam najviše mlijeka) Kad je imala cijeli obrok ad držali smo se uputa proizvođača, i sad bi po njihovom trebala jesti i 150ml što je njoj itekako previše.

Vidim da dobro jede jer je od 1-2 stolice u 24 sata (jedne noćne i jedne dnevne) skočila na 3,4 u 24 sata koje su lijepe zlatno-žute boje,kašaste i nešto mekše (ali ne proljevaste) i uopće ne smrde) i broj popiškanih pelena je ostao isti. Ali mi se još čini da bi ja trebala raditi na proizvodnji mlijeka da zadovoljim te njezine potrebe,mislim nije isto kad ona pojede 120ml čistog AD i mog mlijeka jer nemam u svakom trenu istu količinu a ona je pri svakom obroku jela istu količinu. A i u nekoj je fazi da bi sstalno cicala,stalno,stalno...za sve ide sisanje-za uspavljivanje,maženje,štucanje,prduckanje...nemo gu se više maknut od nje na 5 min već plaki zamnom. DA vam ne kažem da na sam njezin plač meni procuri mlijeko, čak i kad gledam njezine slike.